Anna Mee Allerslev skal også kritiseres for sin politik – hun har konsekvent forsøgt at gøre muslimer tilpas

Som integrationsborgmester i København har den radikale Anna Mee Allerslev været de politisk korrektes darling.

 

De værdsætter, at hun har arbejdet på at slå af på danske værdier af hensyn til muslimske ønsker.

 

Trak støtten til muslimske homoseksuelle, men støttede dødsstraf-imam

Således har hendes foretrukne integrationspartner været Muslimerne Fællesråd, hvor den stærkt omstridte imam Abdul Wahid Pedersen er næstformand i bestyrelsen.

 

Han er især kendt for at nægte at tage afstand fra stening samt for en udtalelse om, at Sharia-loven vil blive indført i Danmark, når muslimerne har flertal.

 

Takket være Anna Mee Allerslev modtager Muslimernes Fællesråd eksempelvis penge fra Københavns Kommune til at bekæmpe såkaldte hadforbrydelser, som især rammer homoseksuelle.

 

Sagen om muslimer og homoseksuelle kom op i juni 2011. Det skete, efter at Fællesrådets talsmand, Mustafa Genz, svarede undvigende på et spørgsmål om ligestilling for homoseksuelle – både i Berlingske og i et svar til Lars Aslan Rasmussen, socialdemokratisk medlem af Københavns Borgerrepræsentation.

 

På det tidspunkt modtog Muslimernes Fællesråd 300.000 kroner til dette ligestillingsarbejde, og Anna Mee Allerslev var ikke tvivl om, at pengene var givet godt ud.

 

”I vores samarbejde med Muslimernes Fællesråd har organisationen været aktiv i forhold til bekæmpelse af diskrimination af alle, også homoseksuelle,” sagde hun til Berlingske den 1. juni 2011.

 

Den udtalelse var måske ikke faldet i god jord hos de rabiate venner i Fællesrådet.

 

I hvert fald fjernede Anna Mee Allerslev i oktober 2013 den økonomiske støtte til foreningen Sabaah på Vesterbro, som siden 2006 har arbejdet for at gøre det lettere for folk med muslimsk baggrund at leve som homoseksuelle.

Læs også
Rasende EU-parlament taler om kup og politisk udnævnelse til administrativt topjob i EU-Kommissionen

 

Støtten til Muslimernes Fællesråd fortsatte derimod.

 

Vil ikke høre tale om, at muslimer forfølger jøder

I forbindelse med debatten om endnu en stormoské i København gjorde Anna Mee Allerslev på sin Facebook-side et stort nummer ud af, at hun er i dialog med det jødiske samfund om sagen.

 

Det udløste følgende spørgsmål: ” Hvorfor er du ikke i dialog med det muslimske miljø, som er dem, der er hovedproblemet for jøderne?”

 

Men det kom der ikke meget dialog ud af. Tværtimod blev spørgeren, der selv er jøde, smidt ud og blokeret fra hendes væg.

 

Anna Mee Allerslev vil slet ikke høre tale om, at det næsten udelukkende er hendes muslimske samarbejdspartnere, der står bag hadforbrydelser mod både de homoseksuelle og de jøder, hvis rettigheder hun officielt bryster sig af at ville beskytte.

 

Læs også
DR om menneskesmugling: Paskontrolløren er korrupt

Og heller ikke et ord fra Anna Mee Allerslev om, at der bør sættes massivt ind mod de muslimske trusler, der gør det nødvendigt at beskytte jødiske samlingssteder og ejendomme med bevæbnet militær og politi.

 

Hun er tavs som graven.

 

Tog initiativ til endnu en stormoské i København

Det var hun til gengæld ikke, da Muslimernes Fællesråd i 2013 fremsatte et ønske om, at der skal bygges endnu en stormoské i København, som i forvejen har to af slagsen.

 

Aldrig så snart var ønsket fremsat, førend Anna Mee Allerslev straks gik i aktion og stablede en støttekomité på benene. Den havde de sædvanlige Tordenskjolds soldater som medlemmer og selvfølgelig Anna Mee Allerslev som formand.

 

Blandt medlemmerne er Uffe Ellemann-Jensen, Stine Bosse og professor Eva Schmidt.

 

Projektet kaldes en domkirke for muslimer, og formålet er ifølge Anna Mee Allerslev, at muslimer får bedre forhold end de nuværende, som hun ifølge Kristeligt Dagblad kalder for kummerlige.

Læs også
Forskelsbehandling

 

Skjulte, at hun kendte til advarselssignaler om terrorist

Efter at terroristen Omar El-Hussein skød og dræbte først filminstruktøren Finn Nørgaard og derpå Dan Uzan, benægtede Københavns Kommune længe, at man havde en sag på terroristen.

 

Men så kom en afsløring:

 

Både Anna Mee Allerslev og den socialdemokratiske socialborgmester Jesper Christensen kendte til det skråplan, som Omar El-Hussein var ude på. Alligevel forholdt de sig passivt.

 

De to borgmestres svigt forblev skjult, da man hemmeligtstemplede terroristens sagsmapper.

 

Finn Rudaizky fra Dansk Folkeparti lækkede nogle af de belastende dokumenter til pressen.

 

Læs også
Anna Mee Allerslev bliver straffet for sit storhedsvanvid – R-formand i Hovedstaden går af og taler om hendes “talløse løgne”

Sagen endte ved Københavns Byret den 9. februar 2017, hvor Finn Rudaizky blev kendt skyldig i offentliggørelsen og idømt ti dagsbøder á 10.000 kroner samt ligeledes dømt til at betale sagens omkostninger på 30.000 kroner.

 

Men der skete ikke noget med Anna Mee Allerslev.

 

Nu brænder jorden til gengæld under den radikale borgmester og spidskandidat ved kommunalvalget. Hendes egne undsiger hende på stribe.

 

Her kan du læse mere om Anne Mee Allerslev:

https://denkorteavis.dk/2017/kaos-hos-de-radikale-anna-mee-allerslev-bliver-straffet-for-sit-storhedsvanvid/

https://denkorteavis.dk/2017/det-gar-i-den-rigtige-retning-jubler-den-radikale-borgmester-anna-mee-allerslev-naesten-hver-fjerde-indbygger-i-kobenhavn-har-udenlandsk-baggrund/

https://denkorteavis.dk/2014/vil-anna-mee-allersslev-nu-lade-islamister-praege-eleverne-i-den-danske-folkeskole/

https://denkorteavis.dk/2014/den-radikale-anna-mee-allerslevs-utrolige-hykleri/

https://denkorteavis.dk/2014/de-radikale-gar-til-kamp-mod-hadforbrydelser-med-hovedet-under-armen/

Læs også
Borgmester bombarderede embedsmænd med 84 bryllupsspørgsmål
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…