Video med masseslagsmål: Roma slår dansk hjemløs i hovedet med flaske, så blodet flyder – roma-lejre mindst fire steder i centrum af København

Skærmprint Local Eyes

Mandag aften opstod der et voldsomt slagsmål på Christianshavns Torv.

 

Tilsyneladende endnu et eksempel på det store problem romaer udgør i København – og andre dele af Danmark.

 

Danske hjemløse og romaer begyndte at skændes. Det udviklede sig til et voldsomt slagsmål.

 

“I den anden ende af torvet står der fire romaer. Det gør de tit. Vi bad dem om at slukke deres musik tre-fire gange, men pludseligt opstår der tumult. Det gik bare stærkt, og pludseligt går de løs på hinanden,” siger Marlene Malle Granild, der er næstformand i foreningen “Hjemløse for hjemløse”,  til eb.dk.

 

Det gik meget hårdt ud over en dansk mand. Han blev slået ned bagfra med en flaske, og da han lå sammenkrøllet på jorden er der mindst en person henne og sparke til ham. Det skriver Local Eyes, som har fået lov til at bringe en 6 minutter lang video. Den kan ses længere nede. Overfaldet med flasken begynder cirka 40 sekunder inde i videoen.

 

Manden blødte fra hovedet, og der blev råbt på politi og ambulance. Samtidig forsøger romaerne at komme væk.

 

Tre-fire aggresive personer trak afsted med deres cykler, men nåede ikke langt, da politiet og en ambulance kom hurtigt frem.

 

Det forlyder dog fra gruppen af hjemløse at der var to gerningsmænd som nåede at stikke af fra stedet, skriver Local Eyes.

 

Manden, som blev slået ned, blev behandlet på skadestuen. Han vendte derefter tilbage til sine venner på Christianshavns Torv.

 

Romaerne er flere steder et stort problem

Romaere er blevet et stort problem flere steder. I København har nogle romaer blandt andet slået sig ned ved Rundetårn, hvor de sover og bruger gaden som toilet.

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Tirsdag ryddede Københavns Politi fire lejre med udenlandske hjemløse i København. På Islands Brygge, Lille Kongensgade, Vesterbrogade og Nyropsgade blev samlet ti personer – alle rumænere – anholdt.

 

For nylig blev hjemløse på Nørrebro udsat for pengeafpresning af romaer.

 

Og nu er der så også romaer på Christianshavns Torv. Det er ikke første gang, der har været sammenstød mellem romaer og danske hjemløse, sige Marlene Malle Granild til eb.dk.

 

Overborgmester i København, Frank Jensen krævede tirsdag morgen, at regeringen griber ind og stopper problemerne med de hjemløse romaers hærgen. Marcus Knuth fra Venstre sagde, at han gerne vil samarbejde med København om det store problem, men at København også selv har et medansvar. (TV2, NEWS)

 

 

Se videoen her i en version på 2.30 min med slørede ansigter:

 

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

http://ekstrabladet.dk/112/romaer-og-hjemloese-i-voldsomt-masseslagsmaal/6687251

 

Og her i en længere version uden slørede ansigter:

 

http://localeyes.dk/a42326-1234-voldsomme-optagelser-romaer-og-hjemloese-i-slagsmaal-paa-christianshavns-torv/

 

https://www.b.dk/nationalt/romaer-opkraever-500-kr.-pr.-nat-af-hjemloese-det-er-sgu-mafia-metoder

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…