Spørgsmålet er, hvornår Jyllands-Posten bliver opslugt af Politiken og får navnet Politiken Vest

Jyllands-Posten ligner mere og mere Politiken.

 

Sammenlægningen til ét bladhus er foregået på Politikens præmisser. Og journalistikken på Jyllands-Posten lægger sig tæt op ad Politiken: Stærkt venstreorienteret og hamrende politisk korrekt.

 

Senest er det blevet understreget af de to avisers fælles kamp mod burkaforbuddet. Sammen med Enhedslisten, De Radikale, Alternativet og SF. Mod det borgerlige Danmark.

 

På et tidspunkt smelter de vel sammen til én avis – måske med to regionale udgaver: Politiken Øst (tidligere Politiken) og Politiken Vest (tidligere Jyllands-Posten).

 

Ledere i Politiken Øst og Politiken Vest

De ledende artikler om burkaforbuddet, som de to aviser har bragt, er ikke til at skelne fra hinanden.

 

De er skåret over følgende læst:

 

Først forsikrer man, at man er meget imod burka og niqab.

 

Men derefter slår man fast, at det danske samfund ikke skal bruge loven til at stoppe den kvindeundertrykkelse og det angreb på det åbne samfund, som burka og niqab indebærer.

 

Og så kommer der ellers én stor rodebutik af argumenter.

 

Frihedsrettigheder

Læs også
Socialdemokratiet risikerer at blive trukket ned af Politikens venstreekstreme hadpropaganda

Jyllands-Posten er imod forbud, fordi kun et begrænset antal kvinder går med burka og niqab, lyder det. Hvordan kan det være et argument mod at forhindre denne massive kvindeundertrykkelse i at udvikle sig?

 

Avisen bruger også som argument, at et burkaforbud vil ”tilsidesætte de grundlæggende frihedsrettigheder”.

 

Vrøvl. Menneskerettighedsdomstolen har jo netop godkendt burkaforbud, fordi de ikke krænker frihedsrettighederne.

 

Nok har man religionsfrihed. Men man har ikke frihed til at udøve sin religion, som det passer én. For eksempel ved at spærre kvinder inde i et fængsel af stof uden ansigtskontakt med omverdenen.

 

Det gode argument

Endelig argumenterer Jyllands-Postent med, at man må have tillid til, at det gode argument vil sejre i sidste ende.

 

Så behøver vi jo heller ikke bekæmpe terror – vi må have tillid til, at det gode argument vil besejre terroren i sidste ende.

Læs også
Færre og færre gider læse de store gamle aviser – alligevel tvinges vi til at betale til dem

 

Og vi behøver ikke at bekæmpe parallelsamfund. Vi skal bare have tillid til, at det gode argument i sidste ende vil forhindre parallelsamfund.

 

Vi behøver slet ikke love og regler, der beskytter vores samfund. Vi kan læne os tilbage og vente på, at det gode argument gør sin virkning.

 

Et uskønt syn

Jyllands-Postens leder om dette emne kom dagen efter Politikens. Det fremgår tydeligt, hvor tæt Politiken Vest efterhånden kliner sig op ad Politiken Øst.

 

Politiken Øst ser ikke burkaforbuddet som en beskyttelse af muslimske kvinder. Tværtimod, man ser det som et ”voldsomt indgreb i den personlige frihed hos muslimske kvinder”.

 

Men enhver ved jo, at muslimske ægtemænd og åndsformørkede imamer tvinger muslimske kvinder til at tilhylle sig. Er det slet ikke noget problem for Politiken?

 

Læs også
Fupjournalistik: Politiken fortier muslimers rolle i de alvorlige uroligheder på Nørrebro

Nej, nej. For den slags tvang er allerede kriminaliseret i straffeloven. Det skriver man! De undertrykte muslimske kvinder kan bare sætte sig ind i den danske straffelov og bruge den mod deres mænd!!

 

Politiken befinder sig i sin egen fantasiverden for politisk korrekte. Og Jyllands-Posten trasker i hælene på den. Et uskønt syn.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…