Naser Khader: Multikulturalismen er død

Foto: Khader.dk

Naser Khader er ikke længere optimist på Danmarks vegne. Han frygter, at Danmark er ved at blive splittet i parallelsamfund.

 

Med god grund. Man kan se samme udvikling overalt i Vesteuropa.

 

Andelen af muslimer er voksende. Og mange bliver kun lidt eller slet ikke integrerede.

 

Tværtimod sker der en islamisering af samfundet, som mere eller mindre tilpasser sig islams værdisæt. En ideologi, der er grundlæggende anderledes end de demokratisk frihedssøgende vestlige værdier.

 

På De Konservatives landsråd i weekenden kom han med en kontant melding:

 

– Multikulturalismen har fejlet alle steder.

 

Tyrkerne som eksempel

De tyrkiske gæstearbejdere kom som nogle af de første ikke-vestlige muslimske indvandrere til Danmark, Tyskland og andre europæiske lande.

 

De har altså været her længere end de fleste andre ikke-vestlige indvandrere. Men hvor mange er overhovedet integrerede i dag? 50 år og flere generationer senere?

 

Naser Khader kalder det en øjenåbner, at tredje- og fjerdegenerations tyrkere for nylig stemte med præsident Erdogan i Tyskland og andre europæiske lande:

 

De prøver at fremstå som vestlige, men de stemmer som om de var i Tyrkiet. De stemmer på en politik, der trækker væk fra retsstaten og i fascistisk retning. De er mere loyale over for deres bedsteforældres hjemland, end det land hvor de er vokset op, og som har givet dem alt, sagde Khader.

Læs også
Derfor stormer Rasmus Paludan ind i dansk politik

 

Men det er ikke kun tyrkere, der er dårligt integrerede:

 

“Vi har også eksempler på, at folk aldrig kunne finde på at sige, at de er danske, selv om de er født og opvokset her. Det at være dansk er et skældsord i ghettoområder, sagde Naser Khader.

 

Naser Khader kom selv til Danmark fra Syrien, da han var 11 år. Han har flere gange også i Den Korte Avis advaret om, at mange ikke-vestlige muslimske indvandrere slet ikke er integrerede.

 

Og nu er han endnu mere pessimistisk. Udviklingen er dybt alvorlig, når man ser på, hvordan det kan ende, sagde han.

 

Der er behov for kulturel integration

Asylpolitikken skal efter hans mening ændres.

 

Læs også
“På besøg i indvandrerghetto så jeg butikscenter uden julepynt men med korancitater og halal”

Han mener, at der er behov for et paradigmeskift i Danmark. For det første skal det være slut med, at man spontant kan søge asyl i Danmark. I stedet skal Danmark via kvoteflygtninge i højere grad styre, at de, der kommer til landet, vil Danmark.

 

Og så skal Danmark væk fra blød integration:

 

“Vi må væk fra den laissez faire-holdning om, at det nok skal komme. Så længe vi har den, så sker der ikke ændringer.”

 

“Vi skal ikke kun kræve assimilation i forhold til demokrati og frihedsrettigheder. Vi skal også kræve kulturel assimilation”, sagde Naser Khader.

 

Jøder og muslimer

Jøderne er blevet integrerede eller assimilerede i Danmark. Mens mange muslimer i 3. og 4. generation lever i parallesamfund med egne værdier. De er ligeglade, foragtende eller ligefrem hadefulde overfor danskere.

 

“I forhold til Danmark har jeg indtil for nylig tænkt, at det nok skal gå. Jeg har haft en optimistisk holdning om, at efter tredje eller fjerde generation, så er man en del af Danmark, ligesom jøderne.”

Læs også
Radikalisering af Sverige: Muslimske børn drikker ikke vand på skolen, fordi det er “kristent”

 

En del vil ikke bare leve i deres egen verden. De vil lave Danmark om til et mere muslimsk land.

 

For nylig konstaterede foreningen Muslimsk Ungdom i Danmark, at «assimilation er fuldstændig udelukket». I en udtalelse på foreningens hjemmeside hedder det:

 

“Vi er ikke fremmede indvandrere i Danmark, men født og opvokset her på lige fod med andre etniske danskere og har derfor retten til at definere landets værdier – på lige fod med andre danske ikke-muslimer.”

 

Denne udtalelsen får Naser Khader til at give denne indrømmelse:

 

“Jeg er ikke så optimistisk, som jeg har været tidligere. Jeg er bekymret for mine børns fremtid.”

 

En trist men nødvendig erkendelse. Alt for mange politikere ved ikke hvad islam står for og det virker som om de heller ikke ønsker at vide det.

Læs også
Video: Indvandrere angriber studenter – “det var aftalt og for sjov” – Mette Thiesen undrer sig

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…