17-årig asylansøger krævede, at personalet vaskede en tallerken til ham – da de sagde nej, gik han amok

En 17-årig asylansøger havde brug for en ren tallerken. Men han kunne ikke finde en tallerken, som ikke var brugt. så gik han amok.

 

Det var søndag på et asylcenter for såkaldt uledsagede flygtningebørn i Karlskrona. ‘Børnene’ som ofte er over 18 år kommer især fra Afghanistan og Somalia.

 

Den unge mand krævede, at personalet vaskede en tallerken af til ham. De sagde nej. Og desuden var der rent faktisk rene tallerkener, sagde de.

 

Det gjorde den unge mand så rasende, at han begyndte at ødelægge ting på asylcenteret. Han rev tilsyneladende en mikrobølgeovn ned og slog forskelligt porcelæn i stykker.

 

Det var så voldsomt at personalet måtte ringe efter politiet.

 

Men tog politiet ham med? Fik han en straf? Blev hans asylansøgning afvist?

 

Nej, realiteten er nok, at det stort set ingen konsekvenser fik. Han og de mange andre asylansøgere fik endnu engang det indtryk, at de kan tørre fødder på europæere, som blot lægger sig og sige som en dørmåtte.

 

De hævder deres magt over andre

På asylcentre for ‘uledsagede flygtningebørn’ er der gennemgående tårnhøje normeringer. Der er ofte mere personale end beboere, skriver Avpixlat. Det skaber en forventning om, at de store drenge og unge mænd kan blive vartet op døgnet rundt.

 

Sker det ikke, så bliver de ofte aggressive og voldelige.

 

Lande som Afghanistan og Somalia er ekstremt opdelte i klaner, klasser, køn, muslimer og ikke-muslimer. Især mændene hævder generelt deres familie/klan, deres status og ‘ære’ med en ‘herrementalitet’, der let slår ud i vold.

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

 

Det er det mange europæere får at føle – ikke mindst på asylcentre.

 

http://www.blt.se/karlskrona/skadegorelse-pa-asylboende/

 

http://www.friatider.se/gick-b-rs-rk-p-asylboende-kr-vde-att-personalen-skulle-diska-t-honom

 

http://avpixlat.info/2017/08/14/nar-personalen-inte-diskade-at-den-unge-asylsokaren-slog-han-sonder-koket/#more-208237

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…