Det hedder sig, at storkriminel somalier ikke kan udvises til sit hjemland – nu viser fotos, at han holder ferie dernede

Liban Mohammed blev løsladt i 2015 efter at have afsonet en dom på 8,5 år for flere hjemmerøverier af særlig grov karakter.

 

Et af ofrene for LM´s gerninger var et hjemmerøveri mod en 65-årig mand. Ofret fik en kraftig hjerneblødning i forbindelse med en torturlignende seance, der blandt andet omfattede 7-8 knivstik. LM og hans voldsbrødre efterlod den 65-årige stærkt blødende og bagbundet til en stol. Ofret var tæt på at miste livet.

 

I en anden sag overfaldt LM en sklerosepatient som sad i kørestol. Kørestolsbrugeren blev slået med et baseballbat.

 

Liban Mohammed er udvist af Danmark for bestandig. Men af ukendte årsager har han alligevel fået lov til at blive i Danmark, på et såkaldt tålt ophold. Højesteret skærpede LM´s dom tilbage i år 2009.

 

Tålt ophold gives til personer, der risikerer straf, forfølgelse, tortur mm hvis de sendes tilbage til hjemlandet, i Libans tilfælde Somalia eller den autonome republik Somaliland.

 

Af alle steder i verden skulle man derfor formode, at Somalia og Somaliland ville det være det sidste sted Liban Mohammed ville rejse hen. Men nej, somalieren har tilsyneladende befundet sig i det afrikanske i adskillige måneder. Det kan man se på hans Facebook, hvor han har lagt flere billeder ud om sit ophold i hjemlandet.

 

Og Liban ser faktisk ud til at trives aldeles glimrende, han er velklædt og han har fået en stor bil. Dét er naturligvis dejligt for ham, og i Danmark kan vi så glæde os over, at vi nu skal føde på en udvisningsdømt mindre.

 

Men hvordan kan det egentlig gå til, at Liban Mohammed har fået tålt ophold, når han tilsyneladende slet ikke har brug for det?

 

Har myndighederne vurderet, at det var alt for synd for ham, at blive udvist og undvære sin nærmeste familie?

 

Og hvad nu med det tålte ophold, har Liban Mohammed tilladelse til at rejse ind i Danmark igen?

 

Læs også
Somalier ernærede sig først som brutal pirat – så forsøgte han at skaffe sig penge ved at søge asyl i stedet for

Liban Mohammed befinder sig tilsyneladende i byen Hargeysa, der ligger i den nordvestlige del af Somalia. Den del af Somalia der betegnes som Somaliland. Siden 1991 har området fungeret som en selvstændig republik uden statsanerkendelse. Hargeysa er Somalias næststørste by med 450.000 indbyggere og den fungerer som hovedstad i den autonome republik Somaliland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Over 500 somaliere har fået deres opholdstilladelse inddraget, men kun få er rejst ud af landet – nu vil Martin Henriksen have en forklaring

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Højesteret ophæver opholdspligten og slipper kriminelle på tålt ophold løs på den sagesløse befolkning – politikerne svigter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Antallet af voldtægter mere end fordoblet på blot ti år – seneste offer er en fjortenårig pige, hvor politiet efterlyser en mørk mand med sort krøllet år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Tålt ophold giver afviste asylansøgere og udenlandske forbrydere mulighed for at bevæge sit frit i det danske samfund

 

 

 

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…