Travel hacks: Spar penge når du booker hotel

Foto: Trivago

Sammenlign priser på tværs af bookingsider

Hvad end din foretrukne bookingside er hotels.com, booking.com eller en helt tredje – så kan det betale sig at tjekke op på det hotel, du har fundet, ved at sammenligne de forskellige bookingsider. Dette kan gøres ved at indtaste dit hotel eller din rejsedestination på www.trivago.dk. Her sammenlignes hotelpriser fra over 250 bookingsider med et enkelt klik.

 

Vælg billige destinationer

Hvis du vil have mest hotel for pengene, kan der være mange penge at spare, hvis du kigger mod øst. Undersøgelser viser, at du især får gode og billige hoteller i Beograd, Sankt Petersborg og Bukarest. De billigste femstjernede hoteller finder du i Bulgarien, Rumænien og Malaysia.

 

Bliv hoteltester

Der er mange penge at spare, hvis du er villig til at give en lidt grundigere anmeldelse end den gængse kommentar på Tripadvisor. Meld dig som hoteltester og få penge tilbage, efter du har besøgt og anmeldt hotellet. Du kan læse mere om, hvordan du bliver hoteltester her.

 

Book hotellet 28 dage før dit ophold

Undersøgelser viser, at du ikke behøver være så tidligt ude, når du skal booke hotel. Faktisk er der mest at spare, hvis du booker hotellet 28 dage inden checkin. Når det kommer til flybilletter, er tommelfingerreglen, at du bør booke din flybillet 53 dage inden afrejse.

 

Brug filtre når du søger

På de fleste hotelsøgemaskiner kan du filtrere hotellerne i forhold til dine præferencer. Hvis pris er afgørende, så vælg at resultaterne skal sorters i forhold til pris. Du kan ofte kombinere flere filte såsom pris, andre brugeres anmeldelser og afstand til centrum.

 

Rejs uden for højsæsonen

Hvis du har mulighed for at rejse uden for højsæsonen, er der ofte penge at spare. Priserne varierer meget i forhold til, hvornår det er populært at besøge de forskellige storbyer. London er f.eks. billig i marts, Madrid er god at besøge i juli, mens Paris og Berlin tilbyder billige hoteller i august. Få det fulde overblik over hvornår du skal besøge Europas forskellige storbyer her.

 

 

Om trivago

Læs også
Donald Trumps nye skattelettelser er godt nyt for verdensøkonomien

Rejsende finder deres ideelle hotel til den bedste pris på www.trivago.dk. Hver måned hjælper trivago over 80 millioner brugere med at sammenligne priser fra mere end 250 hotelbookingsider. I gennemsnit sparer rejsende 36 % per booking ved at benytte trivago. Over 900.000 hoteller og 180 millioner hotelanmeldelser fra hele verden er inkluderet i søgningerne på trivago.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…