Tilslørede arabiske kvinder opførte sig som herrefolk, da bankansat gjorde sin pligt – helt galt blev det, da politiet kom

Arkiv Skærmprint You Tube

Det maleriske Zell am See i Østrig tiltrækker mange turister, herunder mange velhavende arabere. Der er jævnligt problemer med sidstnævnte gruppe – måske fordi de har en tendens til at opføre sig som en slags herrefolk.

 

Det var i hvert fald tilfældet med to tilhyllede arabiske kvinder, en 48-årig mor og hendes 20-årige datter. De var gået ind i en bank for at veksle penge. Den bankansatte krævede at se legitimation, og det fik de to kvinder til at gå helt amok.

 

De overdængede kvinden bag skranken med skældsord, så hun endte med at tilkalde politiet.

 

Men knap var betjentene ankommet til bankfilialen, før den 20-årige kvinde gik til angreb på dem. Hun bed en betjent i fingeren, sparkede ham på skinnebenet og spyttede på ham.

 

Så ville moderen også være med. Hun spyttede på en bankansat og prøvede at give hende en lussing. Da de var blevet hevet ud af døren, begyndte de sågar at smide sten ind i banklokalet.

 

Kvinderne var i den grad fra koncepterne, at de kortvarigt blev anholdt. De måtte lægge en kaution, før de blev løsladt.

 

De to arabiske kvinder betragtede åbenbart både de bankansatte og politifolkene som mindreværdige tjenende ånder – og så tillige ”vantro”. De optrådte, som om de havde en soleklar ret til at sætte den slags på plads.

 

http://www.krone.at/oesterreich/araberinnen-attackieren-polizisten-in-zell-am-see-gebissen-bespuckt-story-526267

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…