Syrisk flygtning om sine 20 børn: De er muslimer og må ikke gifte sig med en dansker – håner det Danmark, som hjælper ham i dyre domme

Skærmprint EB.dk, webtv

Daham Mamoud Hasan med tre koner og 20 børn er allerede ved at komme oven på. Nu fører han sig frem med muslimske krav og betingelser til danskerne.

 

Han siger ellers, at han er så syg på grund af savnet af sine 20 børn, at han ikke kan arbejde.

 

Men nu er han altså godt i gang med at føre sig frem i medierne med krav og betingelser til det land, der hjælper ham.

 

Han er muslim. Derfor må hans børn ikke gifte sig med danskere. Han vil i det hele taget bevare sin kultur når han bor med sin kæmpestore familie i Danmark. Det skriver Ekstra Bladet (26.5), der har gjort en stor indsats for at afdække hele sagen.

 

Daham forventer også, at de danske skatteydere betaler alt for ham.

 

Han har fået et stort hus til den kone og de otte børn, han foreløbig har fået til Danmark. Han får penge at leve for og fri adgang til alle velfærdsydelser.

 

Når Daham har fået 17 børn til Danmark står han til at få over 200.000 kroner i børnepenge om året.

 

Men danskerne har ikke givet mig noget. Det er trangt, sagde han i TV2 Nyhederne 24.5)

 

Vil ikke integreres

Daham har fået flygtningestatus i Danmark og vil have sine tre koner og 20 børn samiliesammenført fra Syrien.

 

Han har fået ja til at få én kone og 17 børn til landet. Men alt tyder på, at de to andre koner og tre børn også kan flytte hertil. De kan bare rejse til Danmark og søge asyl, så får de som syrere stort set automatisk lov til at blive.

 

Det vil koste den danske stat og Esbjerg Kommune en formue til forsørgelse, skole, sundhed m.m. Og der er ingen udsigt til at Daham eller han øvrige familie selv kommer til at bidrage. flere undersøgelser viser, at selv efter flere år er kun få syrere kommet i arbejde.

 

Men Daham forventer ikke bare penge.

 

Daham er muslim. Og han forventer også, at danskerne lader ham leve som muslim ligesom i Syrien.

 

Iølge Koranen må en mand have fire koner. Derfor forventer han at leve med sine tre koner i Danmark. Og det skal han han nok i sidste ende få mulighed for.

 

Vi skal stadigvæk kunne bevare vores kultur og familiestruktur, selv om vi lever i Danmark, siger Daham til Ekstra Bladet.

 

Det betyder også, at børnene ikke må gifte sig med danskere.

 

“Jeg er muslim og mine børn skal giftes med muslimer. Hvis en dansker bliver muslim, så vil jeg acceptere det”, siger han.

 

Ifølge islam, står muslimer over alle andre. Hvis man ikke er muslim, så er man vantro. Og det er strent forbudt for rettroende muslimer at gifte sig med ikke-muslimer og vantro.

 

Daham har fået stor bevågenhed, fordi han har SÅ mange børn. Men han er alligevel et godt udtryk for de mange mennesker, som nu strømmer til Danmark og det øvrige Europa.

 

De er som helhed dårligt uddannede og har svært ved at få arbejde og bidrage til samfundet.

 

Og de er konservative muslimer, som holder fast i den kultur de har med sig fra hjemlandet. De giver i virkeligheden ikke meget for de værdier vi har bygget Danmark og de øvrige Europa på.

 

Det vi nu hører fra Daham er kun begyndelsen på det, vi kommer til at opleve i de kommende år.

 

Se interview med Daham her:
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/flygtning-med-20-boern-og-tre-koner-ville-ikke-til-danmark/6097309

 

http://denkorteavis.dk/2016/4ny-syrisk-flygtning-griner-hele-vejen-til-banken-200-000-i-bornepenge-og-tre-koner-til-danmark/

 

http://denkorteavis.dk/2016/asylansoger-har-faet-17-born-til-danmark-nu-viser-konsekvenserne-sig-af-de-politisk-korrektes-kyniske-udlaendingepolitik/

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…