De kommer fra Afrika og har fået asyl, men takken er grov kriminalitet – alligevel tager samfundet på dem med fløjshandsker

Politiet

En bande mænd med indvandrerbaggrund stormede for et år siden ind på en restaurant og begyndte at skyde med automatvåben. De dræbte to og sårede otte.

 

Nu ved man sandsynligvis hvem, det var.

 

Otte mænd står i dag tiltalte ved retten i Göteborg. De fem er tiltalt for de brutale og overlagt mord og de tre for at hjælpe til.

 

Mændene er komme til Sverige som asylansøgere fra Somalia, Libanon og Etiopien.

 

De har allerede begået omfattende kriminalitet som våben, vold, mishandling, tyverier og bilbrande.

 

Alligevel bliver samfundet ved med at tage på dem med fløjshandsker.

 

Velkommen til den ny virkelighed, hvor fredelige gæster på en restaurant skal frygte at blive udsat for dødsensfarlige angreb med automatvåben. En virkelighed hvor voldelige bander og radikale muslimer er ved at sætte sig på store dele af Sveriges næststørste by Göteborg.

 

En fredelig aften forvandlet til dødsvold

30-40 mennesker sad sammen og så fodbold på tv i en restaurant i Göteborg. Det var den 18. marts 2015.

 

Pludselig stormede flere mænd ind i lokalet og begyndte at skyde med automatvåben, de dræbte to og sårede otte.

 

Øjenvidner kunne fortalte, at mændene vidste hvem de gik efter. Det er i sig selv skræmmende. Men de kunne også nemt have ramt helt uskyldige.

Læs også
Så mange asylansøgere i Danmark blev sidste år dømt overtrædelser af straffeloven – herunder for drab og voldtægter

 

Skyderierne fandt sted i bydelen Västra Hisinge, hvor et stort socialt boligbyggeri – Biskopsgården – i flere år har været kendt for omfattende kriminalitet.

 

De otte mænd har base i Biskopsgården.

 

En farlig by

Göteborg er Sveriges næststørste by. Den har gennem flere år været plaget af voksende parallelsamfund i indvandrerghettoer og indvandrerbander.

 

Det er herfra, der kommer særligt mange ‘hellige krigere’. Så mange, at byen er blevet kaldt Islamisk Stats hovedstad i Norden.

Göteborg har et stykke tid været en af de farligste svenske byer at bo i. Byen er voldsomt opsplittet. Andelen af udenlandsk fødte lå i 2012 på 33,9 procent af byens borgere, og byen er plaget af grov kriminalitet.  (DKA 4.3.14)

 

De svenske jihad-krigere kommer fra områder i Gøteborg, som er socialt belastede og hvor der bor mange indvandrere. Mange kommer fra bydele som Hammarkullen, Angered og Bergsjön. I Angered bor der 50.000 mennesker og omkring 80 procent af dem er indvandrere. (KD 29.10.14)

Læs også
Tre modbydelige sager om voldtægt og drab har skabt international debat om indvandring og kriminalitet

 

Her er det sammenfald mellem kriminelle bander og radikale muslimer som bliver mere udbredt også i Danmark.

 

Samfundet lukker øjnene

Der er et skrigende behov for, at samfundet sætter hælene i og stopper denne udvikling, som truer med fuldstændig at forandre det svenske samfund.

 

Men det gør samfundet ikke. Tværtimod fortsætter man med at tage på forbrydere som de otte tiltalte med fløjlshandsker.

 

En ting er, at det overhovedet har fået asyl. Men trods omfattende og grov kriminalitet er de ikke senere blevet udvist.

 

Og nu er der endnu engang lagt op til en mild straf. Det skriver Göteborgs-Posten.

 

Læs også
Nye tal: Medens kriminaliteten falder generelt, stiger volden og antallet af voldtægter dramatisk – men det snakkes der helst ikke om

http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/kan-slippa-livstid-f%C3%B6r-morden-p%C3%A5-v%C3%A5rv%C3%A4derstorget-1.214934

 

Mændene er mellem 18 og 21 år og kan på grund af den unge alder se frem til en relativt mild straf med forholdsvis korte fængselsstraffe.

 

Göteborg har i de seneste år været plaget af bandekriminalitet med skydevåben. en direkte følge af en ansvarsløs indvandringspolitik, skriver Avpixlat. Og det ser altså ud til at få lov til at fortsætte og udvikle sig til det værre.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…