Politiet laver fartkontrol i indvandrerghettoen – men beboerne viser demonstrativt, at de gør, som det passer dem

Østjyllands Politi har siden årsskiftet foretaget færdselskontrol hver 2-3 uge i Gellerup i Aarhus Vest.

 

Men indtil videre har det ikke rigtig haft nogen bemærkelsesværdig effekt, nogle bilister er totalt ligeglade med færdselsreglerne. Det er til stor fare for områdets øvrige beboere.

 

Nogle kører så stærkt som det passer dem, holder ikke tilbage for rødt lys, overhaler indenom, taler i mobil og bruger ikke sikkerhedssele.

 

Trafikkontrollen fredag aften gav denne gang 30 sigtelser. Det er lidt færre end under de sidste to kontroller hvor der faldt henholdsvis 35 og 32 sigtelser.

 

Ud af de 30 sigtelser var der 12 klipsager. Ifølge politiet fordelte sagerne sig som følgende.

 

3 x rødt lys

4 x ulovlige overhalinger

1 x kørekort ej erhvervet

1 x miljølov (smed affald / tomme dåser ud af bil)

11 x hastighedssager

+ div. mobil / selesager

 

Med så mange alvorlige sigtelser på få timer er det naturligvis oplagt at opstille en fotovogn og/eller et antal stærekasser. Men det gør politiets ikke.

 

Magtdemonstration

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

Politiet har ingen officiel forklaring på, hvorfor man ikke bruger ubemandede kontrolapparater, men den mest sandsynlige årsag er, at de hurtigt vil blive saboteret og ødelagt.

 

Gellerup er både en ghetto og et parallelsamfund. Det betyder bla at mange beboere har en negativ mening om danskerne og danske værdier. Blandt børnene og de unge kan det udmønte sig i, at man har et fælleskab om at være imod politiet.

 

I Gellerup er det beboernes, dvs muslimernes, orden der skal gælde og det skal danskerne og politiet ikke blande sig i.

 

I Tv2 s dokumentar Moskeerne bag sløret blev det afsløret at parallelsamfundets åndelige  vejledere imamerne, opfordrede til at undgå, at blande myndighederne ind i muslimernes indbyrdes konflikter.

 

Det kan ikke undre nogen at Gellerups imamer råder som de gør. Islam er politisk ideologi med svar og anvisninger for alt, og imamerne har vist at de går ind for en meget fundamentalistisk udmøntning af islam, så de vil naturligvis altid være i opposition til grundlæggende værdier i Danmark.

 

En stor del af de sigtede bilister, måske dem alle sammen, er formodentlig også imod danske værdier. De er muligvis ikke dem der er tættest på imamerne, men de er en del af det muslimske fællesskab, eller måske rette sagt det muslimske broderskab.

 

Læs også
Chok i Holland: Mange politifolk med indvandrerbaggrund er stærkt involveret i kriminel aktivitet

Østjyllands Politi står formodentlig klar igen i næste uge. De fleste kontroller er fortaget om fredagen, så det bliver det sikkert også næste gang.

  

Kilde: Gellerup Nu

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…