England bliver stadig mere muslimsk – antallet stiger dramatisk i disse år

Foto: Privat

England er et land under forandring. Det bliver stadig mere muslimsk.

 

Det fremgår af nye tal fra Det Statistiske Kontor.

 

Der bor nu over 3 millioner muslimer i England.

 

Tallet er steget dramatisk og det vil fortsætte med at vokse helt vildt. Antallet af muslimer er fordoblet på bare 10 år, som resultat af masseindvandring og høje fødselsrater. Det skriver Mail on Sunday. (se link i bunden af artiklen)

 

I nogle områder er det nu op mod halvdelen af befolkningen, der er muslimer. Sådan er det for eksempel i Tower Hamlet, som er en stor bydel i London. Her var 45,6 procent muslimer i 2014.

 

Her vil muslimer i løbet af de næste 10 år være i flertal.

 

Halvdelen af muslimerne i England og Walsh er født uden for landet, viser tallene.

 

De mange muslimer vil gøre England til et helt andet land.

 

Mange har en helt fjern holdning eller de er ligefrem fjendtlige overfor England og vestlige værdier.

 

Al erfaring viser, at flere muslimer betyder, at det britiske samfund bliver mere muslimsk.

 

Læs også
Beskyldningerne om antisemitisme mod det britiske Labourparti – og deres lunkne forsøg på at gøre noget ved det

En ting er de mange radikaliserede muslimer som vil hellig krig med vold. Men en stor del af muslimer som ikke vil bruge vold ønsker ikke demokrati. De går efter et religiøst styret samfund, som bygger på Koranen. Det viser flere store meningsmålinger.

 

 

Det er Tower Hamlet og deres borgmester et eksempel på. Det samme gælder de mange moskeer i London og deres holdning til det engelske samfund.

 

Der har nu også i længere tid været en stor debat om skoler som bliver mere eller mindre overtaget af muslimer.

 

 

Trevon Phillips, der er en kendt skikkelse i debatten om integration og ligestilling, sagde for nylig, at muslimer aldrig bliver som britter. Deres grundholdninger er alt for forskellige. Og de ønsker ikke at ændre dem. Så opgiv tanken om integration, sagde Trevon Phillips.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3424584/Muslims-UK-3-million-time-50-born-outside-Britain-Number-country-doubles-decade-immigration-birth-rates-soar.html

Eight areas around the country where Muslims make up a significant number of local residents have been highlighted. In the borough of Tower Hamlets (pictured) the proportion stood at 45.6 per cent in 2014

Half of those following Islam in England and Wales were born abroad while more are under ten years old than in any other age group, indicating their numbers will grow still further in generations to come.

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

The three million milestone – representing one in 20 people across the country – will reignite debate about the changing face of Britain amid growing calls for all Muslims to integrate into society.

(In England, life is like a box of chocolates. Except there are powerful homemade explosives in every second one)

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…