Jane har fået nok af forkælede asylansøgere: ‘Min mand er flygtning fra Iran, og han har altid taget det arbejde, han kunne få’

Nu må jeg tage bladet fra munden.

 

Jeg er gift på 20. år med en flygtning fra Iran, han har boet i Danmark i ca. 31år.

 

Han kom hertil over bjergene helt alene fra Azerbaijan i Iran til Tyrkiet, levede i halvanden år med korruption fra de tyrkiske myndigheder, og med økonomisk hjælp fra hans far i Iran, valgte så at rejse mod England hvor hans brødre var integrerede og havde egen Business igen med hjælp fra far i Iran, ikke offentlig forsørgelse.

 

Han blev stoppet af en politimand mellem dengang Østtyskland og Danmark, han tilbød min mand eventuelt asyl i Danmark og fulgte ham til Sandholmlejren på Sjælland. Min mand blev her tilbudt en køjeseng, mad, bad og alle bekvemmeligheder.

 

Han var lykkelig, der var fred og ro og ingen muslimske præster der prædikede islam. Han kunne være hvem han nu var.

 

Han rejste fra et hjem i Iran hvor der var tjenestefolk, swimmingpool og BMW ‘er.

 

Men klagede han, nej han integrerede sig hurtigt, fik alt det arbejde danskerne ikke gad, avisbud, rengøringsmand hjemmehjælper, pallesmed, opvasker ja jeg kunne blive ved.

 

Han har aldrig klaget og elsker flæskesteg, øl, det danske kongehus og Pia Kjærsgaard og al det demokrati, ytringsfriheder, religionsfrihed og så videre som vores danske forfædre har kæmpet så hårdt for.

 

Kan det så være rigtigt, at der kommer folk fra hele verden som kræver rettigheder, uddannelse, boliger, læge og tandlægehjælp, offentlig forsørgelse, iPads, computere, cykler og helst også en BMW og en stilling som direktør med dertil hørende høj løn.

 

NU MÅ DET SNART STOPPE og Dansk Folkeparti må mande sig op, for vi var mange mennesker der stemte på dem, dog indtil videre uden noget resultat!

 

Læs også
Løkke bør ubetinget trække Danmark ud af FN’s migrationspagt – disse punkter viser, at den er en katastrofe

Min mand siger også, at det ikke længere er H.C. Andersens lille dejlige Danmark, nu er det snart et muslimsk samfund, hvor vi alle skal bøje os for Allah.

 

Jane Dorte Zarchi

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…