Indvandrerbanden Black Army er nu etableret i Aarhus – kommunen ruster sig med bekymringssamtaler

Indvandrere i Aarhus vest, herunder Gellerup og Bispehaven går nu på gaden iført Black Army veste.

 

For 1½ år siden blev der også set mænd med Black Army veste i Gellerup. (DKA 11.8.14)

 

Men nu er det altså blevet langt mere systematisk.

 

Ifølge myndighederne betyder det, at disse indvandrer går fra at være en gruppering til at være en bande.

 

Så hvis man skal besøge Bazar Vest eller på apoteket i City Vest kan man nu møde indvandrere med billeder af automatvåben på ryggen.

 

Man må sige, at udviklingen går den forkerte vej i de parallelle bydele. Desværre ikke nogen overraskelse, da tendenser har været synlig for enhver de sidste 15-20 år.

 

Black Army har i flere år været en magtfaktor i Vollsmose i Odense. Efteråret 2014 begyndte de at brede sig til blandt andet Svendborg på Fyn. Og nu har de altså etableret sig i Aarhus.

 

Politiet kender de toneangivende

Ifølge lokalpolitiets leder Jens Espersen er bandelederne opvokset i bydelen. Politiet håber nu på, at de kan forebygge, at Black Army trækker nye medlemmer til sig.

 

Politiet vil konkret sætte ind med bekymringssamtaler, når de ”mærker” at andre unge færdes sammen med Black Army.

 

”Vi ser jo nogle gange, at de unge bliver påvirket af de større, så til bekymringssamtalen fortæller vi blandt andet om, hvad risikoen er ved at omgås de her mennesker, hvordan det kan påvirke deres fremtid og så videre,” siger Jens Espersen. (TV 2oj)

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

 

Ofte deltager de unges forældre i bekymringssamtalerne.

 

Kriminaliteten er faldet markant

Opgraderingen fra gruppering til bande, kommer i kølvandet på, en melding om, at udviklingen i Gellerup endelig er på rette spor.

 

TV 2 Østjylland kunne for blot en måned siden fortælle, om et markant fald i kriminaliteten i Gellerup.

 

”Ifølge tal fra Rigspolitiet er kriminaliteten i Gellerup styrtdykket det seneste år, hvor en halvering af antallet af anmeldelser pr. 1.000 indbygger er faldet fra 126 til 60.” (TV 2oj).

 

Forståeligt nok, havde Østjyllands politi og Aarhus Kommune svært ved at få armene ned over den bemærkelsesværdige nyhed. Imidlertid må nyheden tages med et gran salt.

 

Læs også
Derfor stormer Rasmus Paludan ind i dansk politik

Fald i anmeldelser er ikke et bevis på mindre kriminalitet

TV 2´s dokumentar Moskeerne bag sløret har netop afsløret, at bydelens toneangivende religiøse ledere på det kraftigste opfordrede en voldsramt kvinde til at holde myndighederne udenfor. Hun skulle derimod søge om, at få sin sag afgjort af parallelsamfundets egne ’dommere’. Det er det såkaldte sharia-råd, som dømmer efter Koranens muslimske regler.

 

Dokumentaren viste desuden, at opfordringer til at holde myndighederne udenfor var et særdeles udbredt fænomen, i toneangivende moskeer i Danmark.

 

Med den viden i mente, er det ikke usandsynligt, at man også ville råde til at holde andre kriminelle handlinger udenfor politiets viden.

 

Det kender vi blandt andet fra København, hvor der blandt andet er eksempler på forslag om at et offer eller hans familie skulle have blodpenge.

 

Rygraden i parallelsamfundene udgøres efter alt at dømme af de største familier eller klaner, hvoraf nogle er meget magtfulde.

 

Intet tyder på, at disse klaner ikke skulle have interesse i, at foregive at kriminaliteten er faldet, for konsekvensen må jo være at politiet nedtrapper tilstedeværelse. Et drømmescenarie for enhver kriminel.

Læs også
Fupjournalistik: Politiken fortier muslimers rolle i de alvorlige uroligheder på Nørrebro

 

Læs om Black Army her.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…