Indvandrere kørte vildt under bryllupsoptog – da oprørte borgere protesterede, lød svaret: ‘Hold jeres kæft!’

Borgere på lørdagsindkøb i Esbjerg fik sig en slem forskrækkelse da en bryllupskortege på 20-25 biler cirklede gennem byen uden at tage det mindste hensyn til færdselsreglerne.

 

”Vi talte med dem for nogle dage siden om retningslinjerne. De fik besked på, at den slags kørsel skal køre efter de normale regler, men det forstod de ikke, siger vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi til Jyske Vestkysten.

 

Politiet havde fat i bryllupskortegen flere gange. Dem, der overtrådte færdselsreglerne, vil nu blive sigtet for overtrædelserne, skriver Jyske Vestkysten lørdag.

 

Søndag sidst på dagen rettede Jyske Vestkysten imidlertid i deres artikel. Politiet vil nemlig alligevel ikke vil sigte nogen for den hasarderede kørsel, fordi politiet ikke selv har observeret noget ulovligt, forlyder det nu.

 

Man må sige det lyder lidt mærkeligt. Ifølge Jyske Vestkysten have politiet fat i bryllupskortegen flere gange, så noget må de jo have set. Politiet har jo næppe stoppet bilerne for at sige tillykke med brylluppet.

 

Noget kunne tyde på, at politiet og Jyske Vestkysten ønsker at lægge låg på historien. Man må håbe, at det ikke er fordi man er bange for repressalier.

 

Pistoler ud af vinduerne

Der var ellers en travl lørdag med mange mennesker i byen. Derfor var der mange som så bryllupskortegen cirkle rundt i Esbjerg og oplevede, hvad der skete.

 

Nogle af borgerne gav efterfølgende deres beretning om det, de havde set. Det skete, da Jyske Vestkysten lørdag aften bragte en artikel om hændelsen.

 

Og borgerne beskriver ikke kun den livsfarlige kørsel, de fortæller også, at oplevelsen var helt speciel, fordi flere biler i kortegen havde våben, der pegede ud af vinduerne.

 

”Jeg kørte direkte forbi dem i Skolegade inden de drejede op ad Strandbygade – ja de dyttede måske lidt og var MEGET glade, det tror jeg enhver ville være hvis de skulle giftes til et mega-bryllup med en 6-700 gæster. At nr. 2 patruljebil så vælger at tonse henover Torvegade uden at orientere sig til højre eller venstre – og der mener jeg faktisk, at der var rødt for vi holdt overfor bag en anden bil som ventede på grønt – er totalt hjernedødt.”

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

 

”Men man skal fanme ikke køre som de gjorde. Og slet ikke med pistoler der peger ud af vinduet. Jeg var der også.”

 

”Helt i orden at man er glad på sådan en stor dag, men man skal satme køre ordentligt! Det var jo livsfarlig kørsel. Og med pistoler ud af vinduerne. Der går grænsen. Man skal overholde de regler der er, uanset begivenhederne.”

 

”Det er fint at fejre et bryllup, men at køre sådan igennem bl.a. andet Storegade stærkt, imod trafikken, over helleanlæg osv. med ja pistol og gevær, det er satme ikke særligt smart og så 2 gange oven i købet.”

 

”De valgte at holde krydset spærret i Storegade ved Rema1000. De fleste folk holdt pænt tilbage, selvom de fortsatte over for rødt.”

 

”Det var ikke okay, de trodsede alle færdselsregler og kørte som død og helvede gennem byen. Mødte dem i krydset Storegade/Strandbykirkevej, de hang ud af vinduerne, kørte over for rødt lys, spærrede hele krydset, så kun de kunne komme igennem, sad med våben i hænderne og jeg er sku ligeglad med om de er ægte eller ej, det virker truende især i forhold til den adfærd de i forvejen udviste.”

 

Bryllupskortegen har altså blandt andet kørt mod trafikken, kørt for stærkt, kørt over for rødt lys og krydset et helle-anlæg. Og nogle af bilerne har haft våben stikkende ud af vinduerne.

Læs også
DA: Kommuner kan spare millioner ved færre indvandrere på offentlig forsørgelse

 

Syd- og Sønderjyllands politi skriver ikke noget om våben, så der har formodentlig været tale om attrapper. Men uanset våbnenes ægthed, må det have været en oprivende oplevelse ikke mindst for de børn, som var til stede.

 

Danskernes bryllup afvikles med ris, blomster, flag og klokkespil i en atmosfære af kærlighed og fred. De mellemøstlige indvandrere der kørte bryllupskortege i Esbjerg i lørdags fremviste det modsatte. Bryllupskortegen havde tilsyneladende talt med politiet forinden, men de valgte bevidst, at gå imod politiets henvisninger i en bizar magtdemonstration med våben, under stor støj og med fare for sagesløse borgeres liv og førlighed.

 

I skal holde jeres kæft

Foranlediget af sagen, drister en borger sig til at blande sig i debatten på avisen. Borgeren mener, at hvis man ikke kan finde ud af at følge reglerne i Danmark, så kan man bare rejse hjem.

 

”Følg dansk kultur eller smut, vi var blevet slået til plukfisk hvis vi havde gjort det i Syrien eller hvor de nu kommer fra,” skriver han og en anden borger følger op med en kommentar:

 

”Ifølge kommentarerne til artiklen så beretter flere lokale vidner, at de kørte rundt og viftede med pistoler og geværer ud af bilvinduerne. Mellemøstlige mennesker giver Mellemøstlige tilstande. Så indlysende logisk er det. Vi skal IKKE ha’ Mellemøstlige tilstande her i Danmark,” skriver borgeren.

 

Læs også
Ved dette valg står Danmark over for to store kriser: ændringen af befolkningen og klimakrisen – men kun den sidste omtales

Men dé udtalelser blev taget særdeles ilde op af en af dem, som deltog i brylluppet, han skriver:

 

Skærmprint.

 

Abbas Hatem Alshebillawy mener altså, at danskerne skal holde kæft med kritik af hensynsløs kørsel, fordi danskerne er skyld i muslimske befolkningers lidelser. Danmarks krigsdeltagelse i nævnte lande er en kendsgerning, men den havde til formål, at ”fjerne” despotiske magteliter og/eller fundamentalistiske islamister som fx Taliban.

 

Hvis Abbas Hatem Alshebillawy er så arrig over krigshandlingerne mod disse folkemordere, må man sige det tyder på, at han støtter dem.

 

På hr. Abbas Facebookside kan man se, at han har lagt billeder op, af bryllupsforberedelserne. Hans profil giver også indtryk af, at han er en moden mand, og ikke en hvalp på 19 år.

 

Det kan undre, at en gradvoksen mand, der tydeligvis har fået en ny chance i Danmark, kvitterer med at bede danskerne om at holde kæft, fordi de tilkendegiver, at bryllupskortegen var alt andet end ok.

Læs også
Derfor stormer Rasmus Paludan ind i dansk politik

 

Det er voldsomt frækt og uacceptabelt. Men desværre er Abbas respektløshed ikke en enlig svale blandt udlændinge og efterkommere fra ikke-vestlige ofte muslimske lande.

 

 

Jyske Vestkysten holder hånden over hr. Abbas

Ikke overraskende vælger Jyske Vestkysten at slette hr. Abbas indlæg søndag formiddag, selvom der ikke er grund til det.

 

Samtidigt lader Jyske Vestkysten svar til hr. Abbas stå, så læserne herefter får indtrykket af, at her er der faktisk tale om nogle racistiske uvenlige danskere som overfuser en stakkels indvandrer. En borger svarer bl.a. hr. Abbas på hans uvenlige indlæg:

 

”Abbas Hatem Alshebillawy, du selv skal holde din kæft – jeg har aldrig været i jeres muzzi lande og sandsynligheden for at jeg kommer der er lige nul. Så pak dine sydfrugter og fis ud af vores! Problemet er netop at i ikke lever i fred – heller ikke når i holder bryllup.”

 

Læs også
Vi skal ikke give os selv skylden for muslimers radikale holdninger

Da Jyske Vestkysten har tilpasset deres artikel, er det desværre ikke længere muligt, at læse borgernes indlæg.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…