Hunden lignede et skelet og var døden nær, drengen var syg og havde det svært – men da de mødte hinanden, ændrede det begges liv

I september 2012 fandt man en frygteligt mishandlet hundehvalp i et hul ved vejen. Den var formentlig simpelt hen faldet om her og kunne ikke længere rejse sig.

 

Som man kan se på billederne her, var den fuldstændig udhungret, med masser af sår og ingen kræfter tilbage.

 

På det dyreinternat, som hunden blev bragt ind til, mener man, at hun var blevet holdt fanget i et bur og sultet. Så var hun bare blevet efterladt til at dø en ensom og pinefuld død.

 

Men selv om hun kun var fire måneder gammel, viste hun sig at være gjort af sejt stof. Hun kæmpede for livet, og under personalets pleje begyndte hun så småt at komme sig. De kaldte hende krigeren Xena.

 

I takt med, at hun fik det bedre, begyndte hun at vinde tillid til mennesker. Efterhånden blev hun så frisk, at man ville forsøge at finde en familie til hende. Derfor startede dyreinternatet en kampagne på Facebook, hvor de fortalte Xenas historie.

 

Så kom Jonny …

Under et åbent hus arrangement på internatet mødte familien Hickey frem.

 

Familiens dreng Jonny er autist. Han havde i ekstrem grad levet i sin egen verden. Selv forældrene havde problemer med at komme igennem til ham. Han havde meget svært ved at klare sociale situationer.

 

Men da Jonny mødte Xena, skete der noget af mirakel.

 

De to faldt for hinanden. Jonny glemte næsten sin angst for kontakt og berøring. Han lod sågar Xena slikke sig i ansigtet. Forældrene troede ikke deres egne øjne.

 

Siden har der udviklet sig en helt usædvanlig relation mellem de to. Det er ikke for meget at sige, at den har ændret begges liv. De er blevet uadskillelige, og de har bragt hinanden et ordentligt skub fremad.

Læs også
Dyrenes beskyttelse: Efterlad aldrig din hund i en varm bil

 

En helt ny person

Jonnys mor fortæller: ”Jonny havde et meget begrænset ordforråd. Men lige siden Xena kom til vores familie, er hans vilje til at tale næsten eksploderet. Jonny er som en helt ny person!”

 

Jonny har fået mod til at deltage i en oplysningskampagne om mennesker med autisme. Han har sågar talt offentligt for en større forsamling.

 

Xena giver ham ikke noget efter. Hun blev i 2013 kåret som årets hund af ASPCA (Det Amerikanske Selskab for Bekæmpelse af Dyremishandling).

 

Se på videoen her. Den taler sit tydelige sprog om, hvad et tobenet og et firbenet væsen, der begge fik en hård start på livet, kan betyde for hinanden.

 

 

http://delbart.co/2016/10/11/skelet-hunden-blev-sultet-i-4-maneder-i-et-bur-men-da-hun-blev-lukket-ud-skete-det-utaenkelige/

Læs også
Tysk politik ramt af ny ballade: En hund fik adgang til at deltage i afgørende afstemning
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…