Hun tog en taxa og faldt i søvn, hun vågnede ved, at taxachaufføren hev tøjet af hende – men så sagde hun noget, der fik ham til at stoppe

Colourbox

En retssag i Wien har i de seneste dage vakt opmærksomhed. En taxachauffør stod anklaget for seksuelt misbrug af en kvindelig passager. Overgrebet foregik i april.

 

Den 29-årige kvinde bestilte en taxa. Hun havde fået noget at drikke og faldt i søvn under turen. Pludselig vågnede hun søvndrukken op og opdagede, at taxachaufføren lå oven på hende og havde travlt med at hive tøjet af hende.

 

Så fattede hun sig og fik en lys idé: Hun sagde, at hun var fra politiet. Det fik ham til at stoppe.

 

”Hun hviskede med lokkende stemme”

Den 54-årige chauffør har serbisk baggrund og måtte have tolk i retten. Han gav en helt anden forklaring på, hvad der var sket, end kvinden.

 

Han hævdede, at det var hende, der havde forført ham. Da hun havde betalt, lænede hun sig ind mod ham og ”hviskede med lokkende stemme, om vi kunne lave noget”.

 

Derefter var hun angiveligt begyndt at kysse ham og tage sin bluse af. Så var han blevet overvældet af ”lysten til at få kontakt med hende”.

 

Ved afslutningen af bevisførelsen erklærede han: ”Jeg bliver anklaget med urette, fordi hun vil hævne sig på mig.”

 

Dommeren købte dog ikke denne historie om den stakkels mand, der var blevet lokket af et kvindeligt seksuelt rovdyr, som bare ikke kunne holde fingrene fra ham.

 

Dommeren fandt den unge kvindes fremstilling af misbruget meget overbevisende, sagde hun.

 

Guderne må vide, hvad der var sket, hvis…

Læs også
Kvinde blev taget på bagdelen af afghansk mand – så gav hun ham en afstraffelse, han aldrig glemmer

Chaufføren fik to års fængsel. Det udløste højlydte skrig fra mandens kone og datter, der sad blandt tilhørerne.

 

Dommeren tilkendegav, at det var en formildende omstændighed, at han var ustraffet. Til gengæld var det en skærpende omstændighed, at der var tale om et graverende misbrug af den tillid, man må kunne have til en taxachauffør.

 

Efter rådslagning med sin forsvarer accepterede chaufføren dommen. Han står nu til at miste sin tilladelse til at køre taxa.

 

Guderne må vide, hvad det hele var udartet til, hvis den 29-årige kvinde ikke havde fundet på at sige, at hun var fra politiet.

 

http://www.krone.at/oesterreich/wienerin-29-von-taxler-missbraucht-2-jahre-haft-von-ihr-verfuehrt-story-535170

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…