Hun arbejder som en ’Mother Teresa’ med fattige og udstødte, og hun kommer med skarp kritik af Europas asylpolitik og islam

Arkiv / You Tube

Hatune Dogan på 46 år er nonne i den syrisk ortodokse kirke. Hele sit liv har hun oplevet forfølgelsen af kristne og andre i den muslimske verden. Da hun var 15 år flygtede familien fra det østlige Tyrkiet til Tyskland.

 

Hun har arbejdet blandt de fattigste af de fattige i Tyrkiet, Syrien, Indien, Egypten, Libanon og Irak. Det drejer sig ikke mindst om mennesker fra de religiøse mindretal – såsom de kristne og yazidierne.

 

Hun siger: Disse mennesker – kvinder, børn, forældreløse – har ikke penge nok til at betale for en flugt til Europa. De bliver hængende i elendighed og forfølgelse.

 

Man kan tilføje: Hvornår er de politisk korrekte i Danmark gået til kamp for disse stærkt undertrykte grupper?

 

Ulvene og fårene

Forleden tog Hatune Dogan bladet fra munden i et foredrag i Tyskland.

 

”Europa har lukket ulvene ind, mens fårene holdes udenfor,” sagde hun.

 

Med ulvene mente hun de muslimske flygtninge, der følger Koranen. Fårene er de udstødte grupper af kristne og andre, som ikke har penge til at rejse til i Europa.

 

Hendes pointe er, at Europa belønner folk, der har penge til at komme – selv om de står europæiske værdier fjernt. Til gengæld svigter man de mennesker, der bliver hængende i et usselt liv i hjemlandet og nærområderne – selv om de deler europæiske værdier.

 

Kvindeundertrykkelse og intolerance

Hatune Dogans kritik af islam retter sig ikke mindst mod kvindesynet: ”Kvinder har ingen værdi. De er kun til for mandens lyst, og det gælder især, når de er vantro.” Hun siger, at der i århundreder er begået mange grusomme gerninger mod kvinder i Allahs navn.

 

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

Hun forbinder sit arbejde blandt de fattige og undertrykte med en kamp mod intolerancen. Hun peger på, at hele 206 vers i Koranen er rettet mod ”de vantro”.  79 vers opfordrer direkte til at slå ”vantro” ihjel.

 

Denne nonne arbejder som en Mother Theresa. Men hun har en skarp tunge, når det gælder undertrykkelsen i islams navn og europæernes naivitet og eftergivenhed.

 

http://www.bo.de/lokales/kehl/ordensschwester-kritisiert-den-islam

 

http://www.krone.at/welt/ordensschwester-europa-hat-woelfe-reingelassen-kritik-an-islam-story-533145

 

 

 

 

 

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…