Han lagde et gribende foto ud på Facebook af en hund, der var blevet vansiret, da den reddede sin familie – så blev hans vilde fup afsløret

Colourbox

Stephen Roseman lagde et foto ud på Facebook. Han skrev, at det forestillede en heltemodig hund, der var blevet forbrændt og vansiret, da den reddede sin familie fra en brand.

 

Billedet af hunden fik mange tusind delinger og likes på Facebook, og et stort antal mennesker gav udtryk for både beundring og medlidenhed.

 

Du kan se billedet af den hårdt medtagne hund her. Men prøv så lige at se lidt nærmere på det. Det var der nogle, der gjorde. Og de fandt ud af, at der da vist ikke var noget vansiret over den hund.

 

En nærmere efterforskning afslørede, at Stephen Roseman simpelt hen havde lagt … et stykke kogt skinke hen over dens øjne, så den så hårdt medtaget ud! Hunden var fuldstændig frisk.

 

Mange blev forargede over, at Roseman på den måde have udløst en masse medfølelse på et falsk grundlag.

 

Det er meget forståeligt, at folk blev sure. På den anden side er det også lidt svært ikke at grine ad billedet med det vanvittige stykke skinke, der gjorde hunden til en helt. Sagen viser, at det nogen gange kan gå lige lovlig stærkt med at reagere på Facebook.

 

Hunden har nok ikke lidt den store overlast ved foto-tricket. Den har sikkert endda fået lov til at spise skinken bagefter.

 

(Daily Mail)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…