Han er sigtet for at lade sig hverve af Islamisk Stat – alligevel kalder TV2 ham for ‘velintegreret’

Tv2's logo

Fredag rapporterede en retsreporter på TV2 News om anholdelsen af flere af de unge mænd, som blev sigtet for at have ladet sig hverve af Islamisk Stat. Reporteren omtalte en af de anholdte som … velintegreret!

 

Det er ikke til at sige, hvad reporteren havde forestillet sig med det ord. Men uanset hvad, er det fuldkommen absurd at omtale en person, der er mistænkt for terror, som velintegreret i det danske samfund. Terror er det rabiat modsatte af integration.

 

Desværre er journalistens sprogbrug temmelig typisk for det forkvaklede begreb om integration, som politisk korrekte kredse dyrker.

 

Hvis man bare går og passer sig selv i det daglige og måske endda hilser pænt på naboerne, er man straks “velintegreret”. Hvis man oven i købet har taget noget uddannelse, er man “meget velintegreret”.

 

Integration bliver bedømt på fuldkommen overfladiske forhold. Stille typer bliver for eksempel udråbt til velintegrerede, bare fordi de er stille. Flinke typer er velintegrerede, bare fordi de er flinke. Gang på gang får vi da også mediehistorier om, at den ene eller den anden terrorist gjorde et positivt indtryk på folk. “Han var ellers så venlig …”

 

Men historien vrimler med massemordere og fanatikere, som har været venlige. Det er da også sjældent, at islamiske terrorister løber rundt i gaderne med en krumsabel mellem tænderne.

 

Alligevel kan omgængelige mennesker vise sig at være dødsensfarlige mennesker. Islamiske terrorister er næret af et indædt had til vores værdier. Når man nærer et sådant had, er man ikke ud fra nogen fornuftig betragtning velintegreret – uanset, hvordan man i øvrigt opfører sig på overfladen.

 

Mange islamiske terrorister har således været veluddannede. Men de har altså samtidig været svorne fjender af vores samfund. Dermed er de usædvanligt dårligt integrerede.

 

Det smarteste en terrorist kan gøre er at være neddæmpet og højlig. Så er der nemlig straks nogen, der hopper på limpinden.

 

Man kan ligefrem blive udnævnt til “velintegreret” på TV2 News.

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…