Hærchef: Faren for terror og social uro vokser – det er langt farligere, end politikerne tror

Wikimedia

Europa står overfor en helt ny og farlig tid.

 

Europa er truet af masseindvandringens uoverskuelige følger. Og gemt i strømmen af asylansøgere kommer tusindvis af tilhængere af Islamisk Stat ind i de europæiske lande med det formål at begå terror.

 

Den skræmmende vurdering er kommet fra folk fra sikkerhedssystemernes top. Chefer fra Nato, Europol, antiterrorenheder og andre – folk som virkelig ved, hvad de taler op.

 

Men der er reelt ikke blevet lyttet. Nu er grænserne omsider ved at blive lukket og kontrollen øget i en del lande. Men reaktionerne står slet ikke mål med alvoren i advarslerne.

 

Det kan André Blattmann, chefen for hæren i Schweiz tale med om. Han gav i slutningen af december et interview i ‘Schweiz am Sontag’.

 

Her advarede han om en stærkt forøget fare for terror, sagde han. Der er behov for øget sikkerhed overalt i samfundet – inden for økonomi, uddannelse, sport, videnskab, kultur.

 

Han sagde, at det derfor var helt forkert at skære ned på udgifterne til forsvaret. Bevillingerne til forsvaret er faldet og det fortsætter de med at gøre. Det er farligt i den situation, Europa står i.

 

En dyster fremtid
André Blattmanns vurdering er faretruende: Social uro truer og velstand og velfærd er i fare.

 

Op til Anden Verdenskrig forholdt man sig passiv. Det burde have lært os, at det kan have forfærdelige konsekvenser bare at vente på, at katastrofen bryder ud.

 

Han siger det kan være nødvendigt for schweizerne at bevæbne sig.

Flere andre har sendt stærke advarsler

Chefen for Europol, Rob Wainwright sagde i slutningen af februar, at op mod 5000 tilhængere af Islamisk Stat er kommet ind i Europa, som inden for kort tid kan blive udsat for et massivt terrorangreb. (DKA 20.2)

 

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

 

 

 

 

 

Chefen for Nato, Philip Breedlove sagde kort tid efter, at Islamisk Stat breder sig som kræft i Europa. (DAK 3.3)

 

 

 

 

Læs også
BBC: Kilde siger, at den efterlyste tyrker fra Utrecht har været terrorist for Islamisk Stat

Endelig fulgte chefen for Storbritanniens anti-terror enhed Mark Rowley har også forudsagt et massivt angreb fra Islamisk Stat, som sandsynligvis især vil rette sig mod den vestlige livsstil. (DKA, 9.3)

 

 

 

Det norske udenrigsministerium har skrevet en lignende meget alarmerende analyse i et notat, der blev lækket. (DKA, 2.3)

 

Chef for den tyske sikkerhedstjeneste (BfV) Hans-Georg Maasen har også advaret i meget stærke vendinger. Den 5. februar blev han interviewet i tysk tv ZDF.

 

 Islamisk Stat gennem terrorister i flygtningestrømmen, og risikoen for et terrorangreb er meget høj, sagde han.

 

Dagen forinden fortalte han til tv, at BfV havde modtaget mere end 100 advarsler om at der er tilhængere af Islamisk Stat mellem asylansøgerne, som nu lever i Tyskland. De er ofte kommet ind på falske pas.

Læs også
Tre partier siger nej til at lade Islamisk Stats tilhængere komme tilbage til Danmark

 

Når helvedet bryder løs

En dag helvedet bryder løs i form af større terrorangreb og hverdagen bliver voldsomt påvirket af masseindvandringen.

 

Når det sker vil ingen kunne påstå at de ikke var blevet advaret.

 

Men selv de stærke advarsler fra folk som virkelig ved, hvad de taler om, har ikke været i stand til at få politikerne til at handle konsekvent.

 

http://www.schweizamsonntag.ch/ressort/politik/wie_hat_sich_die_bedrohungslage_der_schweiz_geaendert/

 

http://denkorteavis.dk/2016/europa-er-truet-af-et-kaempestort-angreb-fra-islamisk-stat-det-er-vores-livsstil-de-vil-knuse/

 

Læs også
Ömer har kæmpet for Islamisk Stat, nu flæber han og vil ‘hjem’ – men Danmark skal først og fremmest beskytte den danske befolkning

http://denkorteavis.dk/2016/ny-skraemmende-vurdering-fra-nato-chef-islamisk-stat-spreder-sig-blandt-flygtninge-som-kraeft/

 

http://denkorteavis.dk/2016/europaeisk-graensepoliti-advarer-5000-fra-islamisk-stat-er-kommer-med-asylstrommen-ind-i-europa/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…