Danskernes sikkerhed sættes over styr: Langt over hundrede udenlandske kriminelle bliver ikke udvist, selvom de er dømt til det

Arkivfoto / Facebook

De er dybt kriminelle og hører til den hårde kerne. Mange af dem har fået lange fængselsdomme og er blevet udvist fra Danmark for bestandig. Alligevel får de lov til at blive i landet, indtil de selv frivilligt rejser ud.

 

 

Der er tale om udviste kriminelle på såkaldt tålt ophold, og ifølge Rigspolitiets vurderinger har antallet “været stigende igennem de senere år.”

 

 

Ifølge Rigspolitiet befinder der sig således i øjeblikket per 1. februar i år ialt 146 udviste udenlandske kriminelle på tålt ophold i Danmark, fremgår det af et svar fra integrationsminister Inger Støjberg (V) til Dansk Folkepartis gruppeformand og formand for Folketingets Retsudvalg, Peter Skaarup.

 

 

Begår i stor stil ny kriminalitet mod danskerne

Udviste udenlandske kriminelle, der af forskellige grunde såsom menneskerettighedskonventioner med videre alligevel ikke kan udvises af Danmark, bliver ikke pålagt nogen form for restriktioner.

 

 

De kan færdes frit i samfundet, og det har adskillige benyttet sig af. Deres eneste begrænsning er, at de én gang om ugen skal melde sig i Center Sandholm under såkaldt “kriminel meldepligt”

 

 

Således fremgår det af et tidligere svar til Peter Skaarup fra udlændinge- integrations- og boligminister, Inger Støjberg (V), at 43 udenlandske kriminelle på tålt ophold har fået mere end én dom for ny kriminalitet. Men da det som bekendt ikke er alle sager, der opklares, er det reelle omfang uvist.

 

 

Starter indvandrebander og går under jorden

Læs også
Højesteret ophæver opholdspligten og slipper kriminelle på tålt ophold løs på den sagesløse befolkning – politikerne svigter

Et af de mere groteske eksempler på de udviste kriminelles frihed i Danmark er Danny Abdellah, som er dømt for omfattende kriminalitet. Han er her på tålt ophold. Men han kunne uden problemer starte ny indvandrebande, Den Internationale Klub (DIK) i Aalborg samtidig med, at han lever det søde liv i Aalborgs mondæne Hasseris-kvarter.

 

http://denkorteavis.dk/2013/danmark-til-grin-udvist-kriminel-pa-talt-ophold-annoncerer-efter-bandemedlemmer-pa-facebook/

Der til kommer, at Rigspolitiet tidligere har oplyst, at 16 udviste kriminelle på tålt ophold per 9. november sidste år var totalt forsvundet ud af myndighedernes kontrol, ligesom andre udenlandske kriminelle på tålt ophold blot ignorerer reglerne og melder sig, når det passer dem.

 

 

Udlændinge- integrations og boligminister Inger Støjberg har ved tidligere lejligheder erklæret, at man for at indskærpe meldepligten vil indføre elektronisk kontrol i asylcentrere samt i grove tilfælde benytte sig af elektroniske fodlænker.

 

 

De har således frit spil i Danmark, hvor skiftende regeringer ikke vil sende dem ud, fordi de enten vil blive udsat for dødsstraf eller tortur, eller ganske enkelt fordi deres modtagerlande nægter at tage dem retur.

 

 

Læs også
Levakovic taber sag om menneskerettigheder – dukker han igen op i Danmark, så har Peter Skaarup (DF) en plan for, hvad der skal ske med ham

Peter Skaarup: Jamen, så skær da i udviklingsbistanden

De lande, som nægter at tage imod deres kriminelle statsborgere, eller som har dødsstraf og bruger torturkamre, er alle uviklingslande og skiftende ansvarlige ministre på området uanset regeringsfarve har gang på gang lovet Dansk Folkeparti, at de arbejder på sagen for at få dem til at ændre holdning.

 

 

Senest Inger Støjberg med udtalelsen: ”Som jeg har understreget mange gange, er udlændinge på tålt ophold uønskede, og de skal sendes ud af landet, så snart muligheden opstår.”

 

 

Hos Dansk Folkeparti er Peter Skaarup ikke imponeret:

 

 

”Det lyder da glimrende, men så synes jeg, at ministeren for alvor burde lægge sig i selen og få gjort noget ved sagen,” siger Peter Skaarup til Den Korte Avis og fortsætter:

 

Læs også
Tålt ophold giver afviste asylansøgere og udenlandske forbrydere mulighed for at bevæge sit frit i det danske samfund

 

”Der er jo ikke noget i vejen for, at man kan lave en diplomatisk aftale med de lande, der anvender dødsstraf og tortur med videre og samtidig skære i udviklingsbistanden til de lande, der nægter at tage imod deres egne kriminelle statsborgere.”

 

 

Det handler dybest set om danskernes sikkerhed

Hos Dansk Folkeparti forstår man ikke, hvorfor skiftene ministre hos skiftende regeringer ikke har taget sagen mere alvorligt.

 

 

”Det her handler i bund og grund om danskernes sikkerhed og tryghed, og når man ikke vil gennemføre en effektiv og fast grænsekontrol, så er det mindste man kan gøre for danskernes sikkerhed da at få uønskede kriminelle ud af landet så hurtigt som muligt,” siger Peter Skaarup til Den Korte Avis og understreger:

 

 

”Sådan som diverse regeringer hidtil har reageret med passivitet, har de sat danskernes sikkerhed og tryghed over styr.

Læs også
En læser nær Kærshovedgård: Udviste asylansøgere og kriminelle skaber utryghed for borgerne

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…