Chefen for efterretningsvæsnet i Norge advarer nu dikrekte mod muslimsk indvandring

Masseindvandring. Kriminelle bander. Øgede konflikter og radikalisering.

 

Sverige har store problemer i forbindelse med indvandringen. Men det taler man ikke højt om, skriver norsk TV på sin hjemmeside TV2.no.

 

Men det svenskerne ikke tør sige, det er den norske efterretningschef ikke bange for at tale højt om.

 

Stedet er Sälen i Sverige. Her er der en stor konference om Folk og Forsvar. Men det er den norske chef for Efterretningsvæsnet Benedicte Bjørnland, som løber med opmærksomheden med en usædvanlig og stærk advarsel.

 

Bag hele konferencen hænger de enorme problemer med indvandringen. Rigspolitichefen fra Sverige er der også. Han må svare på spørgsmål om den pinlige mørklægning af udlændinges sex-overgrebene mod mindreårige piger tilbage i 2014 og 2015. Men han er ikke meget for at tale åbent om årsagen til problemerne. Det er Benedicte Bjørnland.

 

Alt det Rigspolitichefen og andre svenskere ikke tør tale højt om, det siger Benedicte Bjørnland, skriver tv2.no.

 

Bjørnland advarer meget direkte mod en øget indvandring fra muslimske lande. Den er baggrunden for de mange sex-overgreb begået af udlændinge mod kvinder i Sverige, Tyskland og andre lande. Men ikke kun det:

 

“En stærkt øget indvandring, særligt fra de muslimske lande kan også medføre andre udfordringer på sikt. Når der kommer et stort antal asylansøgere til et lokalsamfund, kan det få uheldige konsekvenser”, sagde Bjørnlund fra talerstolen.

 

Hu sagde det kan give flere konflikter, mere vold, radikalisering og ekstreme miljøer.

 

Man kan ikke tage det for givet, at nye befolkningsgrupper automatisk tilpasser sig normer og regler i det norske samfund. Asylansøgerne er heller ikke en homogen gruppe. Tværtimod bringer de etniske og religiøse konflikter fra hjemlandet med sig til Norge, siger hun.

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

I Sverige er trusselsniveauet nu på næsthøjeste niveau. Chfen fra det svenske efterretningsniveau Säpo sagde at udfordringerne ganske rigtig er betydelige:

“De islamistiske miljøer er vokset betydeligt e sidste fem år, og spændingerne mellem forskellige befolkningsgrupper er vokset”.

 

http://www.tv2.no/2016/01/11/nyheter/innvandring/ekstremisme/7911002

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…