Video: En bus med passagerer bliver stoppet og sat i brand – det er ved at være hverdag i indvandrerområdet

Muslimer angriber en almindelig bus i Paris. Når man ser denne video, forstår man bedre, hvorfor flere nu taler om tilstande, der minder om borgerkrig i Frankrig. Angreb på offentlige transportmidler sker gentagne gange, skriver breitbart.

 

På videoen kan man se en bus komme kørende.

 

Pludselig må den stoppe. Gaden er spærret af væltede containere. En folk unge mænd springer frem. De råber angiveligt det muslimske kampråb: “Allahu Akbar” (Allah er størst).

 

Så smider de brændende genstand og Molotov cocktails ind i bussen. Der er eksplosioner og flammerne griber lynhurtigt om sig.

 

Det sker i Saint-Denis, der er et område i udkanten af Paris, som er tæt befolket med indvandrere.

Det er et mindre mirakel, at passagerer og chauffør slipper levende ud af den brændende bus.
Ilden er så krafttig, at brandmændene må bruge tre store vandkanoner for at få den slukket.
Man har kunne se det komme i årevis
Sådanne ulykker er ikke ualmindelige i denne nordlige forstad til Paris, hvor 36 procent af indbyggerne er født uden for Frankrig.
Kun en uge før dette Allahu-Akbar-angreb måtte en chauffør med passagerer forlade en anden bus, fordi vejen var spærret af brændende affald.

 

Saint-Denis’ borgmester tegner samme rædselsvækkende billede, når han siger: “Dette planlagte hærværk, som kunne have fået frygtelige følger, kommer lige efter et angreb med en Molotov cocktail på en bygningsarbejder.”

 

I årevis har man kunnet se det komme, hvis man ellers ville åbne øjnene. 9000 biler og flere bygninger blev sat i brand i 2005.

 

Årene efter brød urolighederne ud gentagne gange.

 

Det samme sker i det tilstødende område, Gennevilliers.

 

De to brødre Kouachi, som udførte terrorangrebet mod Charlie Hebdo, boede i Gennevilliers, hvor de også blev radikaliserede.

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

Samme mønster overalt

Det samme er sket i lande som for eksempel Sverige. Og det viser sig også i Danmark.

 

Hver gang har politikere og myndigheder lukket øjnene for, at der er et klart mønster i det, der sker. Handlingerne hænger sammen med de overvejende muslimske parallesamfund, som vokser frem i takt med, at indvandrerbefolkning vokser.

 

Den dag man forstår, at det ikke er tilfældige enkeltstående hændelser men et mønster, som for altid vil ødelægge vores velfungerende samfund – den dag er det måske for sent.

 

 

http://www.breitbart.com/london/2016/08/03/buses-attacked-torching-stoning/

 

http://www.leparisien.fr/nanterre-92000/les-chauffeurs-epuises-par-le-caillassage-repete-de-leurs-bus-a-nanterre-31-07-2016-6007111.php#xtor=AD-1481423554&nli=r

 

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…