En gruppe arabere omringede og gramsede på 13-årig pige: Hun græd af angst og afmagt

Et par purunge teenagepiger fik sig en slem forskrækkelse en helt almindelig eftermiddag midt i byen. Det skriver Vetlanda Posten.

 

Pigerne havde hygget sig i byen, og mens de sidder på stationen og venter på den ene piges bus, bliver de antastet af en gruppe højtråbende unge mænd.

 

Pigerne beder dem adskillige gange om at holde op, hvorefter de går udenfor og venter på bussen. Da den ene pige er kørt afsted, begiver den anden pige sig op mod byen, men hun opdager hurtigt, at gruppen af unge mænd også har sat sig i bevægelse.

 

Pigen mener, at gruppen af fyre er blevet større, måske op til 10. Hun tænker, at hun vil skynde sig forbi dem, men en af dem springer frem og spærrer for, at hun kan gå videre, og nogle af dem begynder at røre ved hendes krop.

 

Den 13-årige pige går i panik. Hun råber, at de skal gå væk, og hun begynder at græde af angst og afmagt.

 

”Jeg var bange før. Nu er det blevet meget værre”, siger hun til avisen.

 

Herefter lykkedes det pigen at komme fri, og der sker ikke mere. Pigen mener, at de unge mænd var mellem 15-20 år, og at de talte arabisk.

 

Flere andre unge kvinder

Desværre er pigerne ikke de eneste i Nässjö, der har haft oplevelser med sexkrænkende udenlandske mænd i samme område.

 

En kvinde fortæller på Facebook, at en gruppe på 9 mænd antastede hende i centrum, men at hun blev ”reddet” af en kollega.

 

”En råbte, at han ville have oralsex, en anden sad med hånden inde i bukserne og onanerede, det var helt sygt. Jeg havde ikke haft en chance mod 9 mænd, hvis der ikke havde været andre,” siger hun. (Avpixlat)

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

 

Sverige har i trit med den massive indvandring fra muslimske lande oplevet en eksplosion i antallet af sexovergreb og sexkrænkelser. I 2015 blev der anmeldt 18,100 sager, men til trods for det forrykt høje antal, har svenskerne ikke evnet at tale sagligt om problemet.

 

Svensk politi har gennem flere år mørklagt tal for seksuelle overgreb, ifølge en svensk politidirektør fordi man ikke vil hælde vand på Sverigesdemokraternes mølle, da overgrebene oftest begås af udlændinge, herunder asylansøgere og flygtninge. (BT)

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…