Video: ”Hvis du ikke kan lide det her land, hvorfor fanden er du så kommet hertil?” – en rasende muslim skælder ud på islamister og terrorister

En muslim har lagt en video på nettet som en reaktion på terroren i Paris. Han er rasende på terroristerne og på islamister i det hele taget. Så rasende, at han bander og svovler – ordene ”fuck” og ”fucking” optræder mange gange, overdøvet af et ”biip”.

 

Mandens baggrund kendes ikke, men han bor formentlig i Storbritannien.

 

Han stiller de spørgsmål, som mange andre stiller sig: ”Hvis du ikke kan lide det her land, hvorfor fanden er du så kommet hertil? Hvis du ikke har respekt for det her land, hvorfor fanden er du så kommet hertil?”

 

Han svarer selv: ”Du ved godt hvorfor. Du kom hertil, fordi du regnede med, at retssystemet her giver dig beskyttelse, fordi loven giver dig beskyttelse, og fordi økonomien giver dig velstand. Hvorfor fanden skulle du ellers være kommet?”

 

”Hvis du ikke bryder dig om forholdene her, så rejs tilbage til, hvor du eller din familie kom fra.”

 

”Du er nødt til at acceptere, at islamisk lov ikke gælder i de her lande. Og du kan ikke skyde dig til at få folk til at tro på det samme, som du tror på – er du med på den?”

 

Manden gør det klart, at hvis man er utilfreds med noget, så må man bruge fornuft og argumenter. Om nødvendigt kan man gå rettens vej, men så må man også respektere dens afgørelser.

 

Han taler for, at islam skal være tolerant og respektere andre menneskers tro.

 

Manden vil givetvis ikke overbevise nogen af de islamistiske fanatikere. Om hans engagerede indlæg så kan få andre muslimer i tale, er svært at sige. Men man må i hvert fald respektere hans klare forsvar for demokrati, pluralisme og retsstat.

 

Her kan man se den lidt over tre minutter lange video på engelsk, hvor manden giver den hele armen.

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3321962/If-don-t-like-country-f-did-come-Impassioned-speech-Muslim-decries-ISIS-terrorists-trying-impose-Sharia-law-West.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…