Unge muslimske mænd trænger ind på gymnasium for at true pigerne

Gøteborg har en meget stor muslimsk befolkning. Det sætter sit stærke præg på byen. Gøteborg er berygtet for at have et stort antal unge mænd, som er rejst til Syrien for at kæmpe for Islamisk Stat.

 

Men også på andre måder sætter det den store indvandrerbefolkning sit præg på byen. Den er på flere måder præget af en radikalisering og islamisering.

 

Det har der netop været et nyt skrækindjagende eksempel på fra et af byens gymnasier.

 

I skal gå med slør

En gruppe unge mænd trængte ind på gymnasiet. Her gik de fra klasse til klasse, mens de råbte ”pigerne skal have slør på”.

 

De åbnede dørene til 5-6 forskellige klasser, mens de råbte ad de unge pige. De gjorde det på en måde, så både elever og lærere blev nervøse og bange. Og da en lærer bad dem forlade skole, nægtede de.

 

Ingen af de unge mænd går på skolen eller har gjort det før. Men de mente åbenbart at de var i deres gode ret til at markere overfor skolens piger, hvordan de mener, de skal klæde sig som muslimer.

 

De havde heller ingen respekt for skolens personale.

 

Det er grove løjer.

 

Men desværre vil de svenske piger, herunder muslimske piger uden slør, sikkert komme til at høre meget mere fra sådanne muslimske børster, som er ude for at styrke de muslimske parallelsamfund. De skal markeres som stærke sharia-zone: Her gælder Koranens love.

 

Overvejer adgangskontrol

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

Skolens ledelse overvejer nu om man skal indføre låse- eller adgangssystemer, som man har på mange andre skoler. Man taler også om, at adgangssystemer kan nedbringe tyverier som skolen er plaget af. Skoleledelsen vil gerne have en tryg og rar skole.

 

Det er utroligt udvikling som udspiller sig midt i det svenske folk, uden at flertallet tilsyneladende ser det. Den svenske elite har opdraget folket til et ideal om, at alle kultur er er lige gode. Men i praksis udspiller virkeligheden sig i stik modsat retning.

 

Det kan være sværere at få øje på, hvis man bor afsondret fra de indvandrertætte områder og samtidigt fodres med selektive politisk korrekte nyheder. Men nu er antallet af indvandrere i Sverige efterhånden så stort, at mange drager deres egne erfaringer.

 

Bander og privatskoler fulgtes ad

Ehsan Fadakar Bani er en svensk-iransk journalist som er vokset op i et af Gøteborgs indvandrertætte områder, han fortæller om en stærkt bekymrende forandring:

 

”Min familie har boet i Bergsjön og Frölunda i Göteborg siden 1991. Jeg gik i skole med 2.000 andre elever og vi var en blandet flok fra Sverige, Iran, Iraq, Somalia og mange andre lande. Der var aldrig problemer og nogle af mine bedste venner hed Frederic, Tommy og Niklas. Men vi så fra første række hvordan alting forandrede sig, og det var i takt med at privatskolerne skød op.”

 

”På tidspunktet hvor jeg forlod gymnasieskolen i 2001 begyndte banderne at samle flere og flere teenagere op, desværre også nogle af mine barndomsvenner. Det var på det tidspunkt hvor bandekrigene gik i gang. Lederne pralede på torvet med biler og penge, det var der mange som blev tiltrukket af, vi var omkring 16-17 år gamle.

Læs også
“Forfølgelse af kristne er næsten på folkemordsniveau” – politisk korrekte politikere og medier gør ingenting

 

Kriminalitet og uhæderlighed er altså trådt i stedet for hæderlighed og et mål af loyalitet mod det svenske samfund og folk. Der er ingen der spørger hvordan de kan bidrage til det nye land. Nysgerrig for at vide hvad man kan gøre for det svenske folk som har åbnet deres land for dem er ikkeeksisterende.

 

Ifølge Ehsan Fadakar Bani er andelen af unge i disse områder som får en uddannelse også meget lav.

 

”I dag er det et katastrofalt lavt antal som har opnået en videregående uddannelse. I mit barndomskvarter har kun 22 procent tre års videregående uddannelse, i andre områder er andelen helt ned på 12 procent.”

 

Da privatskolerne rullede ind gik det altså fløjten med uddannelsesniveaet. Samtidigt steg kriminaliteten, herunder seksuelle overgreb på piger og kvinder. Sverige havde i 2013 den næst højeste forekomst af anmeldte seksuelle krænkelser, kun overgået af Sydafrika.

 

Gøteborg jihadisternes by

120 personer primært fra boligområderne Bergsjön og Angered i Gøteborg har tilsluttet sig IS i Syrien. Det placerer Gøteborg højest for alle byer i hele Europa. Svensk politi regner med at der samlet er rejst 300 til Syrien fra Sverige.

 

Læs også
Socialdemokratisk politiker blev jaget væk fra Nørrebro: ‘Demokrati er imod Allah’

Topplaceringen indenfor jihadbyer indikerer at der er et meget aktiv islamistisk miljø i Gøteborg. Samtidigt placerer byen sig som en af de farligste svenske byer at bo i. Den har den fjerdehøjeste kriminalitet målt på antal anmeldelser pr. 100.000 indbyggere.

 

I årene 2010-2012 drejede det sig om 54.478 anmeldte forbrydelser. Kun overgået af Stockholm, Malmø og Sigtuna. Nogle af disse 33,9 procent vil have vestlig baggrund.

 

Den svenske avis Expressen nævnte med en venlig omskrivning, at Gøteborg har ”segregationsproblemer.” Det betyder, at Gøteborg har en særdeles høj andel af ikke-vestlige beboere. I 2012 lå andelen af udenlandsk fødte på 33,9 procent.

 

Gøteborg er Sveriges næststørste by, med omkring 550.000 indbyggere.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…