Sverige er i opløsning – nu griber frygten de politisk korrekte

Wkipedia / You Tube

Indvandringen til Sverige er ude af kontrol.

 

I årets tre første måneder kom der 17.000 asylansøgere til Sverige. Det er tre gange flere end til de tre andre nordiske lande tilsammen. Tallene kommer fra socionom og journalist Gunnar Sandelins blog.

 

Indvandringen koster det svenske samfund enorme summer.

 

Pengene til indvandringen går ud over velfærden

En del af pengene bliver taget fra den udviklingsbistand, som Sverige plejer at bryste sig af. Nu går 22 procent af pengene til at betale udgifterne til asylansøgerne.

 

Men særlig hårdt går det ud over svenskernes velfærd.

 

Størstedelen af de 17.000 får opholdstilladelse og skal have en lejlighed ofte til en stor familie. De kommer foran svenskerne i boligkøen, som længe har haft svært ved at få et sted at bo. Flygtningestrømmen har i flere år været enorm, og alle skal have en bolig.

 

Svage ældre får tilsyneladende en dårligere hjælp. Den svageste gruppe har tidligere overlevet 7 måneder, når de kom på plejehjem. Nu er den periode nede på under en måned.

 

Pensionen er også blevet beskåret.

 

Skolerne har ikke råd til vikarer, og støtten til børn med specialbehov bliver skåret ned. Sådan er det i områder af Göteborg som har en meget høj andel af indvandrere.

 

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

De penge, som før gik til velfærd, bliver nu brugt til at forsørge de mange indvandrere, som ikke arbejder. Udgifterne til kontanthjælp og andre sociale ydelser til indvandrere er nu så store, at der skal spares andre steder. Det skriver socialdemokraten Johan Westerholm på sin blog.

 

Oven i de økonomiske problemer kommer en enorm kriminalitet. Der har nu igen været to dramatiske skuddramaer på åben gade i Göteborg.  Og den norske avis Aftenposten har netop skrevet en lang artikel om den omfattende organiserede kriminalitet i Södertälje, som er en forstand til Stockholm, hvor der især bor indvandrere.

 

Radikaliseringen af de muslimske miljøer i Göteborg og andre byer går også stærkt.

 

Sverigedemokraterne stormer frem

Befolkningen er nu for alvor ved at sige fra overfor denne udvikling. En ny meningsmåling fra det svenske institut SIFO giver det indvandringskritiske parti Sverigedemokraterne en fremgang på 2,2 procent. Fremgangen er sket på en måned, og partiet ligger på en tilslutning på 14, 7 procent – det højeste nogensinde hos SIFO.

 

Tilmed siger hver fjerde svensker, at Sverigedemokraterne har den bedste indvandringspolitik.

 

Eliten ændre holdning til Sverigedemokraterne

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

Denne udvikling er så dramatisk, at der også er ved at ske en skelsættende forandring af holdningen hos de andre politiske partier og meningsdannere.

 

Sverigedemokraterne har i årevis på det groveste været forfulgt, chikaneret eller forsøgt tiet ihjel af de andre partier, medierne og den øvrige ’elite’.

 

Men det er ved at ændre sig. Virkeligheden er skræmmende. Og det er svært at ignorere ændringen i befolkningens holdning.

 

”Noget meget radikalt er ved at ske”, skiver den indvandringskritiske side Avpixlat.

 

”Stigmatiseringen af Sverigedemokraterne er under opløsning.”

 

Svenska Dagbladet, bistandsministeren og socialdemokrater

Den politisk korrekte avis, Svenska Dagbladet, har netop trykt et indlæg af Li Bennich-Björkman fra statskundskab, som kalder Sverigedemokraterne for et ”acceptabelt alternativ”. (Avpixlat)

Læs også
Efter drab og eksplosioner: Kriminaliteten fra Malmø er ved at brede sig til Danmark, lyder det fra svensk politichef

 

”Det er et parti, som man nu kan stå ved, at man støtter”, kan man læse i Svenska Dagbladet.

 

Helt ind i regeringen egne rækker og i Socialdemokratiet er der nu bekymring og åben kritik.

 

Bistandsminister Isabella Lövin fra Miljøpartiet siger, at det ikke kan fortsætte med de høje udgifter til asylansøgere.

 

Socialdemokraten Johan Westerholm henviser til hende på sin blog, ledersiderne.se.

 

”Indvandringen er ikke økonomisk lønsomt for samfundet”, skriver han. Samfundet drænes for penge til velfærd på grund af den store indvandring

 

”Sverigedemokraterne går frem, fordi forandringen nu er mærkbar langt ind i de store byer og deres forstæder”, skriver han. (Underforstået: Der hvor ’eliten’ bor)

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

 

Han mener, at der kun er én løsning. Sverige skal oprette flygtningelejre, hvor flygtninge kan bo, arbejde og selv sørge for at løse de praktiske opgaver.

 

Bliver der ikke oprettet flygtningelejre, så bryder hele  boligområdet sammen.

 

Frygten har grebet ’eliten’

Befolkningens kritik af indvandringen  vokser med ekspresfart, fordi problemerne nu reelt får det svenske samfund til at smuldre. Frygten griber den svenske ’elite’.

 

De trykker, skriver og siger ting, som var utænkelige for blot nogle måneder siden i et mere eller mindre åbent forsøg på at bremse udviklingen.

Kilder:

http://ledarsidorna.se/2015/05/flyktinglagret-den-sista-utvagen/

http://avpixlat.info/2015/05/17/sd-stigmat-pa-vag-att-upplosas/

Læs også
Chok i Holland: Mange politifolk med indvandrerbaggrund er stærkt involveret i kriminel aktivitet

http://www.thelocal.se/20150517/sweden-democrat-support-at-record-high-poll

www.snaphanen.dk

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…