Hykler: Han kaldte det ”udemokratisk”, hvis han ikke kunne blive dansk statsborger – nu er det afsløret, at han selv er rabiat islamist

Facebook

Da det røde flertal sad ved magten, uddelte man med løs hånd dispensationer, så 2.500 personer kunne få dansk statsborgerskab, selv om de ikke opfyldte kravene.

 

I en del tilfælde levede de pågældende ikke op til kravene om at kunne dansk, hvilket ellers skulle være et ret vigtigt krav, hvis man vil være dansk statsborger.

 

Men man har mulighed for at komme uden om kravet. For eksempel, hvis man får en lægeerklæring på, at man lider af Posttraumatisk Stresssyndrom (PTS).

 

Det er en alvorlig lidelse. Problemet er bare, at der er kommet en voldsom vækst i lægeerklæringer om, at folk lider af PTS. Det ser ret påfaldende ud.

 

Derfor kunne det være på sin plads at se med kritiske øjne på den flittige brug af diagnosen. Men det røde flertal gav uden videre dispensationerne.

 

Det forsøgte den ny regering at lave om på, da forslaget om tildeling af statsborgerskab skulle til behandling i Folketinget. Det skete dog ikke, fordi Liberal Alliance ikke ville være med til at lave det om, når folk i første omgang havde stået på listen, der blev indstillet til Folketinget.

 

Med alle disse dispensationer er der taget et alvorligt skridt i retning af at devaluere det danske statsborgerskab.

 

”Allahs slave” er blevet dansk statsborger

Siden er der kommet nyt i sagen, der kun understreger, hvor lemfældigt man har taget på det med at blive dansk statsborger. Det burde ellers være noget, der kun tildeles med største omhu og respekt.

 

En af de nybagte danske statsborgere er nemlig en vis Belal El-Khatib. Da der stadig var tvivl om tildelingen af dispensationer, rykkede han ud med et glødende budskab om, at det ville være ”uværdigt og udemokratisk”, hvis han ikke fik statsborgerskab.

 

Det skete – selvfølgelig – i Politiken.

Læs også
Gennem de sidste ti år har Folketinget uddelt over 50.000 statsborgerskaber – det kan forandre Danmark for altid

 

Siden er det blevet afsløret af Uriasposten.dk, at manden, der så lidenskabeligt forsvarede sin demokratiske ret er … en svoren fjende af demokratiet og rabiat islamist. Han kalder sig ”Allahs slave” og synes vældig godt om Hizb ut-Tahrir og andre fanatikere.

 

Belal El-Khatib agiterer heftigt for, at muslimer skal lade være med at stemme ved valgene.

 

Men nu, hvor de røde var i gang med at uddele dispensationer til et hav af mennesker, endte også ”Allahs slave” som dansk statsborger.

 

Med de nye vigtige rettigheder, som han dermed får, kan han bedre end nogen sinde gøre sit arbejde for at undergrave det danske samfund.

 

Til lykke til ”Allahs slave” og til rød blok, der begge fik det, som de ville have det.

 

(Kilder: BT, Uriasposten.dk)

Læs også
Østrig vil afvise statsborgere, der har kæmpet for IS – herhjemme har Lars Løkke sagt, at det er umuligt

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…