Præsident Obama udsendte en fordømmelse af det første skyderi i København – men et meget vigtigt ord manglede …

bbc

Da det blev kendt, at en mand havde skudt mod mødet i Krudttønden lørdag aften med en død og flere sårede til følge, udsendte Det Hvide Hus i Washington en fordømmelse.

 

Man nøjedes dog med at kalde skyderiet for ”beklageligt”. Og frem for alt manglede et vigtigt ord i Obamas kommentar: Der blev intet sagt om terror.

 

Helle Thorning var ellers hurtigt ude med at tale om en ”politisk motiveret” handling og ”terror”.

 

Politisk korrekt vold på virkeligheden

Men ikke Obama. Det falder i tråd med den særdeles politisk korrekte sprogbrug, som han er blevet kendt for – og i nogle kredse stærkt kritiseret for.

 

Når Det Hvide Hus under Obama endelig omtaler terrorisme, så undlader man konsekvent at tale om islamisk eller islamistisk terrorisme.

 

Præsidenten sagde således intet om, at terrorangrebene i Paris havde islamistisk baggrund. Man fornægtede ganske enkelt denne vigtige og aldeles veldokumenterede kendsgerning.

 

Obama gik endda endnu videre: Han omtalte ofrene for terrordrabene i det jødiske supermarked som bare en ”flok mennesker”. Dermed tilslørede han fuldstændig, at dette terrorangreb netop var rettet mod jøder.

 

Direkte adspurgt hævdede to af hans talspersoner hårdnakket på nogle pressebriefinger, at man ikke kunne sige noget om, hvorvidt angrebet specielt var rettet mod jøder!

 

Det blev for meget for de amerikanske journalister, der satte talspersonerne under meget hård beskydning.

 

Først derefter følte Det Hvide Hus sig nødsaget til at forsikre, at man naturligvis mente, at angrebet var rettet mod jøder.

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

 

Nu har man så valgt at lade, som om den første af lørdagens terrorhandlinger i Danmark ikke var terror. Den var bare en ”beklagelig” hændelse.

 

(Kilde: The Blaze)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…