Video: ‘Islamistisk politi’ tæver en mand, fordi han tisser det forketer sted

“Han har tisset op ad moskeen”. Sådan stod der for et par dage siden på en muslimsk facebook-side.

 

https://www.facebook.com/Spotted-Luton-Bury-Park-1500356466922345/timeline/

Som straf for denne handling blev manden gennembanket af en gruppe muslimer. En af de mest voldelige mænd er iklædt traditionel muslimsk klædedragt med lang hvid kjortel og muslimsk kalot. Det kan man se på den video, som også ligger på facebook-siden.

 

En slags ‘muslimsk patrulje’ som det flere gange er oplevet i området. eller et ‘islamisk politi’ .

Senere blev en anden hvid mand med bar overkrop overfaldet på det groveste. Det vides ikke hvad han ‘forbrydelse’ bestod i. Måske var det blot det at han som hvis, ikke-muslimsk brite ikke skulle være i et muslimsk område. I hvert fald regnede slag og spark ned over ham fra en stor gruppe pakistanske mænd. Mændene fortsatte med slag og spark og til sidst lå han bevidstløs på jorden. Derefter forlod de grinende stedet.

 

Politiet efterforsker nu de grove overfald. De har ikke noget motiv ud over det, der står på den muslimske facebook-side: Han tissede på moskeen.

 

Men det er ikke usædvanligt, at muslimer i parallelsamfund straffer ikke-muslimer for at forbryde sig mod Koranens regler – eller helt jage dem ud af “deres” område.

 

Der findes flere videooptagelser af overfaldet, som har spredt sig på nettet og været gengivet i flere medier.

 

http://www.breitbart.com/london/2015/09/11/watch-muslim-gang-beat-drunk-who-allegedly-urinated-outside-mosque/

Brick Lane

Overfaldene på de to tilfældige mænd fandt sted på Brick Lane, en gade i London. Den ligger i Tower Hamlet, som er det område i London, der har det højeste andel af indvandrere ofte med muslimsk baggrund.

 

Det er her den radikale imam Anjem Choudarys udøver en omfattende politisk indsats for at omdanne det britiske samfund til et muslimsk kalifat, som bygger på shariaes regler.

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Gaden har lagt navn til en berømt roman af samme navn, Brick Lane. Men da romanen skulle filmes af BBC måtte man opgive at lave optagelser i Brick Lane. Det var allerede for 10 år siden et no-go område. Indbyggerne kunne ikke lide bogen og så måtte BBC opgive. Det skriver snaphanen.dkhttps://www.document.no/2006/07/tor_ikke_filme_brick_lane_pa_l/

 

 

Den Korte Avis har flere gange skrevet om Brick Lane, og hvordan den er ved at udvikle sig til et muslimsk parallelsamfund, hvor det er farligt for hvide ikke-muslimer at færdes.

 

Den Korte Avis besøgte Brick Lane

I februar 2012 besøgte Helle Merete Brix gaden.

 

Hendes artikel var illustreret med billeder af Hege Storhauge, som sagde mere end mange ord.

“Besøger man gaden en fredag eftermiddag, er der fyldt med mænd i kjortler, der skal til bøn i gadens lille moské. Den var tidligere en synagoge. I Christ Church skolen i gaden har 90 procent af børnene rod i Bangladesh”, skrev Helle Merete Brix.

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

 

 

Brick Lane krydser Whitechapel Road. Om den gade skrev Helle Merete Brix: “Her er flere islamiske banker, og ved siden af det store moskekompleks ligger boghandlen, hvor man finder den radikale prædikant Yussuf al Qaradawis bøger. På områdets biblioteker findes ganske meget litteratur af andre radikale, muslimske tænkere. På vej mod Whitechapel undergrundsstation bliver kvinderne gradvist mere tildækkede. Islam er meget synlig i East End i dag.”

http://denkorteavis.dk/2012/east-end-og-islam/

 

Truet med pisk for at sælge alkohol

I et muslimsk domineret område kan det være farligt at være ikke-muslim. Især hvis man er fuld eller som kvinde har korte kjoler. Det har flere briter i London fået at føle, når de er blevet chikaneret af “muslimske patruljer”. Det har været beskrevet flere gange i Den Korte Avis. Nogle af gerningsmændene har senere fået en dom.

 

http://denkorteavis.dk/2014/muslim-patrol/

 

På Brick Lane er en pakistansk butiksejer også blevet truet, fordi han solgte alkohol i sin butik. Anført af Anjem Choudary med megafon blev manden truet med 40 piskeslag, hvis han ikke stoppede.

Læs også
Video: Hunden risikerer sit eget liv for at redde sine hvalpe ud i live

 

http://denkorteavis.dk/2013/pisk-til-dem-der-saelger-alkohol/

 

I 2014 skete der et meget groft overfald på en ung amerikansk turist, Francesco Hounye.

 

Han blev overfaldet mens han gik på gaden og drak af en flaske. Han fik meget alvorlige skader. De muslimske patruljer ville ikke tolerere spiritus i deres område, så de tog hans flaske og smadrede hans øjenhule.

 

http://denkorteavis.dk/2014/muslim-patrol/

 

Nu er det så sket igen.

 

Læs også
Den vrisne kat skubber fjernbetjeningen på gulvet – da ejeren råber stop, ryger den næste ting ned …Først skubber Video: Katten gør som det passer den, selv om ejeren protesterer højlydt
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…