Jeg kritiserede, hvordan mine skatteforhold blev behandlet af SKAT – og så skete der noget

Skat

Jeg har tidligere i DKA haft knap så positive læserbreve omhandlende vores alle sammens SKAT. Selv om meget af det de foretager sig er skrub skørt, så dukker der alligevel en gang i mellem noget positivt op.

 

Jeg ved ikke om det er mine læserbreve der har aktiveret SKAT i forhold til mine skatteforhold, men her kort efter sidste læserindlæg i DKA har både min hustru og jeg fået nye årsopgørelser for 2011.

 

Det er rigtigt POSITIVE er, at vi begge efter de nye opgørelser skal have penge retur, tak SKAT. Det underlige er at brevet til min hustru er ganske kortfattet, hvorimod brevet til mig er ganske omfattende med skriv og paragraffer side op og side ned med mulige forklaringer på nogle af de uforståeligheder jeg skrev om i sidste DKA læserbrev.

 

Desværre har det ikke gjort mig meget klogere, selv om der udførligt står: “Du kan læse mere om reglerne på skat.dk/aktier. Her kan du også finde styresignalet SKM2014,647,SKAT.” Er der nogle som kan oversætte det for mig, styresignal ????

 

Jeg gøres også opmærksom på, at jeg har pligt til at indskrive nogle tal i nogle anførte rubrikker, problemet er bare, at jeg ikke er sikker på hvilke tal, og når man prøver at indskrive tal i rubrikkerne så kan man ikke.

 

Er tallene forkerte eller hvad er årsagen. Nå, men SKAT hjælper sikkert for jeg har for 14 dage siden skrevet til dem, og de lovede at vende tilbage efter 15. april. Det bliver spændende om de beder mig kontakte dem på telefon, for det kan man nemlig heller ikke, for de har travlt. Penge retur fra 2011, meget positivt, det havde jeg aldrig selv fundet ud af.

 

http://denkorteavis.dk/2015/jeg-fik-en-henvendelse-fra-skat-det-blev-starten-pa-et-sandt-mareridt/

 

Erik B. Hansen

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…