Islamisk Stat har henrettet 13 store drenge, fordi de så fodbold på tv

ARKIV (foto: You Tube)

Tretten teenage-drenge blev henrettet den 17. januar af Islamisk Stat. Det var en patrulje, udsendt af “kalifatet”, som skød dem. Patruljen kontollerer, at befolkningen adlyder islamiske forbud og påbud.

 

 

Flere aviser i Italien, Spanien og England bringer denne tragisk beretning fra den irakiske storby Mosul, som Islamisk Stat har erobret.
De myrdede så på tv en fodboldkamp mellem Jordans og Iraks landshold, men de blev opdaget og slæbt til en offentlig plads.

 

 

Her blev de dræbt med maskinpistoler, ifølge det kurdiske nyhedsbureau Bas News.

 

De unges lig “blev liggende i lang tid, fordi deres slægtninge ikke turde hente dem af frygt for at blive dræbt” af Islamisk Stat.

 

For kalifatets mænd er fodbold “en skik, der kommer fra Vesten”.

 

Oplysningens kilde er den syriske modstandsgruppe Raqqa is Being Slaughtered Silently, som i sagens natur arbejder hemmeligt og kun vanskeligt kan kontaktes af udenlandske journalister.

 

 

Der er en vis usikkerhed om begivenheden i Mosul, fordi Islamisk Stat stadig kæmper mod sine modstandere omkring byen. Dette forstærker usikkerheden, og i en anden rapport bringes den information, at de unge ikke blev skudt, men hængt. Den version står i den spanske avis El Mundo.

 

Fodbold på TV

Elsker du at se fodbold på tv, har du brug for et overblik over, hvilke kampe og ligaer du kan følge på hvilke kanaler. Det kan du få her.

 

Henvisninger:

 

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

http://www.elmundo.es/internacional/2015/01/18/54bba255268e3e8c798b456f.html

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2917071/ISIS-execute-13-football-fans-firing-squad-watching-Iraq-play-Jordan-TV-Islamist-controlled-Mosul.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…