Indvandrere bruger, kniv, pistol og stenkast mod betjente – tre dramaer på et enkelt døgn i et samfund, som ikke kan sætte sig i respekt

Local eyes

Ydre Nørrebro i København er en højborg for indvandrere og radikaliserede muslimer. Sådan har det været i flere årtier. Men svage politikere har ladet udviklingen ske. Parallelsamfundene med kriminalitet og radikalisering er vokset i styrke. Hvad det betyder for Danmark har vi set tre rystende eksempler på i det seneste døgn.

 

30 – 40 indvandrere truede politiet

Onsdag eftermiddag fik politiet øje på en bil, hvor nogen smed en genstand ud af vinduet. Politiet prøvede at få den sorte Audi med fem mænd til at holde ind til siden. Det holdt hårdt. Og da bilen endelig stoppede, blev politiet angrebet.

 

Mændene i bilen havde tilkaldt hjælp og i løbet af ingen tid var politiet omringet af 30 – 40 indvandrere. De smed sten efter betjentene, var truende og meget voldelige. En peberspray hjalp ikke. En betjent affyrede et varselsskud med sin pistol.

 

Der blev tilkaldt assistance og et stort antal betjente og politibiler var hurtigt fremme.

 

De unge mænd stak af, og  flere løb ind i Det Islamiske Trossamfunds moské.

 

Her blev fire mænd senere anholdt. Resten er indtil videre undsluppet.

 

Nyt drama i samme område få timer senere

Nogle timer senere blev det farligt for fodgængerne et andet sted på Ydre Nørrebro.

 

To biler forfulgte hinanden på den befærdede Tagensvej. Den ene bil skød efter den anden. En af bilerne forsvandt ind i indvandrerghettoen Mjølnerparken. Den anden kørte videre i høj fart til stor fare for fodgængere og cyklister. Den kørte et stykke vej på en cykelsti og bragede til sidst ind i et stort butiksvindue.

 

Politiet kom talstærkt til stede med flere biler og iført skudsikre veste. De to biler blev fundet. Den ene havde en økse på forsædet.

 

Læs også
Under en stor razzia kæmpede politiet med en aggressiv araber – da de fandt ud af, hvem de havde fat i, blev de rystede

De kriminelle undslap og ingen er anholdt.

 

Islamister i myrderier på åben gade

Inden disse to dramatiske forløb var en ung mand blev stukket ihjel. Det var en radikal muslim. Og her var der også store grupper involverede.. Igen var stedet Nørrebro.

 

Hamza Samsam blev dræbt med knivstik i et masseslagsmål. Han blev døende kørt til Rigshospitalet af sin bror Ahmed.

 

Ahmed stod i 2013 frem som hellig kriger, der havde været i Syrien.

 

Hamza var i politiets søgelys for at have kontakt til indvandrerbanden Black Army. Området er kendt for at være kontrolleret af en anden indvandrerbande, Loyal to Familia, LTF.

Men politiet kan ikke sige om masseslagsmålet var banderelateret.

 

Læs også
“Kunstige jomfruhinder”: Læger skal ikke vedligeholde overtro og uvidenhed

Et svagt samfund

Disse tre hændelser viser udviklingen i Danmark. Antallet af indvandrere blandt andet med muslimsk baggrund er vokset. De er stort set ikke blevet integreret. Men har i stedet for dannet parallelsamfund som på Nørrebro. Mange hader Danmark og danskerne.

 

Der er blevet advaret i 20 år af blandt andre Naser Khader.

 

Men myndighederne har ikke villet høre. Man har skjult sig bag helt forkerte vurderinger, såsom: Det er kun nogle ganske få, som ødelægger det for de mange. Det er samfundet, der har skylden for at de bliver kriminelle. Det har intet at gøre med at de er islamister.

 

Samfundet har været svagt og eftergivende.  Der bliver ikke stillet krav og asocial og kriminel adfærd har knap nok konsekvenser. Politiet får ikke ressourcer og opbakning til at være konsekvente, med det resultat, at de også kan virke svage.

 

Nu er vi for alvor begyndt at betale prisen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…