Her kommer et forslag: Enhver rød journalist bør lade et par flygtninge flytte ind i sit hjem

Colourbox / You Tube

Journalisterne hos TV2 og DR fører i disse dage en regulær kampagne vendt mod de blå partiers asylpolitik. Både Venstres udspil fra i tirsdags og den fælles platform, som blå blok nu har fundet sammen om, mærker en kraftig modstand fra de politiserende journalister.

 

Tirsdag aften nåede TV-journalisternes kamp en foreløbig kulmination.

 

Nyhederne på TV2 gik ikke af vejen for regulære usandheder, der skulle sætte Venstres udspil i et dårligt lys. Også TV-Avisen på DR tyede til en ekstremt tendentiøs fremstilling.

 

Fælles for begge TV-stationer var samtidig en uhørt aggressiv måde at interviewe Venstres topfolk på. Den var mistænkeliggørende og fyldt med afbrydelser, der hele tiden skabte uro omkring Venstres forklaringer og gjorde situationen til en ubehagelig oplevelse for seerne.

 

Dette står i skærende kontrast til den rolige og venlige, undertiden næsten kælne tone, som journalisterne anlægger, når de interviewer en Helle Thorning eller en Johanne Schmidt-Nielsen.

 

En ”uvildig” ekspert

Journalisternes holdninger til udlændingepolitikken skinner også tydeligt igennem på anden vis. For eksempel i valget af gæster, som man interviewer.

 

Den vel nok hyppigste gæst på TV2 News i forbindelse med asyldebatten har været generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp Andreas Kamm.

 

Kamm er en arg modstander af de borgerliges tanker. Man vil aldrig se ham argumentere for færre asylansøgere til Danmark.

 

Så det er lige en mand for Journalistisk Venstreparti. De sælger ham til seerne som uvildig ekspert – og så har han ellers frit slag for at tale mod stramningerne.

 

Husly hos journalister

Læs også
Regeringsforhandlingerne er ramt af store problemer – men Journalistisk Venstreparti prøver at hjælpe ’deres’ Mette

Journalisternes modvilje mod stramninger i udlændingepolitikken siver også igennem i vinklen på deres spørgsmål:

 

Jævnligt spørger de ud fra, om vi nu kan være bekendt at begrænse antallet af asylansøgere. De spørger ikke ud fra, hvor mange vi kan tage imod, uden at det har ødelæggende virkninger på det danske samfund. Tilsyneladende mener de slet ikke, at det er en relevant betragtning.

 

Men med den holdning må de røde journalister vel også være parate til at lade et par flygtninge fra for eksempel Eritrea eller Syrien flytte ind i deres hjem.

 

Der er jo mangel på boliger til flygtninge. I et rødt journalist-hjem kunne de finde husly, komfort og god forplejning.

 

Der må være visse grænser

Set ud fra den politiske korrekthed er der vel ikke rigtig noget argument for at sige nej til et sådant arrangement. Der er jo ifølge journalisterne selv tale om hårdt trængende mennesker, som ikke må lades i stikken.

 

Ingen af journalisterne kunne vel finde på at sige nej ud fra den betragtning, at det ville være ødelæggende for deres familieliv at have sådanne fremmede mennesker boende?

Læs også
Syrisk mand ville have en lægeerklæring – da lægen sagde nej, blev han slået ned

 

Og dog. Mon ikke de fleste af dem ville synes, at det var at bede dem om for meget. Det gør dem jo ikke til onde mennesker, men bare til mennesker, der trods alt ikke vil yde en form for hjælp, hvor de ligefrem ofrer deres familieliv. Mennesker, der synes, at der må være visse grænser.

 

Men når det gælder samfundet, vil de ikke tale om at sætte grænser.

 

Konsekvenser af den voldsomme asylstrøm

Det skulle ellers være til at se, at hvis den massive tilstrømning af asylansøgere bare fortsætter og fortsætter, vil det fundamentalt forandre vores samfund.

 

Vi vil få et mere opsplittet samfund, flere parallelsamfund, mere kriminalitet, langt flere modstandere af vores frie, lige og demokratiske samfund og større spændinger mellem befolkningsgrupper, der har vidt forskellig kultur og vidt forskellige samfundsværdier.

 

Hvis man beder danskerne om at åbne alle døre, så beder man dem simpelt hen om for meget. Man beder dem om at sælge ud af det frie og fredelige samfund, hvor der er stor tillid mellem mennesker.

 

Læs også
For første gang siger en politisk leder direkte: ”Flygtninge får mere end pensionister – det skal laves om”

Det siger danskerne nej til.

 

Det gør dem på ingen måde til onde mennesker. De vil gerne hjælpe. Men de er mennesker, som synes, at der er grænser for, hvad der kan betragtes som rimeligt.

 

Journalisterne holder deres på det tørre

Det er de politisk korrekte journalister utilfredse med.

 

De taler aldrig om at sætte grænser for tilstrømningen til Danmark.

 

Foreløbig bliver de jo ikke selv særlig meget berørt af det voksende antal flygtninge. De bor ikke i ghettoerne. Og hvis der kommer for mange flygtninge og indvandrere i nabolaget, flytter de til et andet område, hvor folk ligner dem selv.

 

På samme vis flytter de deres børn ud af skolen, hvis der kommer for mange tosprogede børn.

Læs også
Man prøver at sælge et skønmaleri til befolkningen om, hvor godt det går med at få flygtninge i arbejde

 

De skal nok holde deres på det tørre. Så er det ligesom lidt lettere at være politisk korrekt.

 

Men hvem ved – måske er det at gøre dem uret? Måske er de personligt villige til at gå hele vejen for at hjælpe flygtninge. For eksempel ved at lade et par af dem flytte ind i deres hjem …

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…