Socialdemokratisk muslim hetzede mod jøderne, men slap med en advarsel – nu er han sigtet som storkriminel

Collage: Arkiv/Facebook

Yunus Coban er en mand med indflydelse i Horsens. Han har været aktiv og næstformand i byens store tyrkiske kulturforening og moské i flere år. Og han er aktiv socialdemokrat med plads i byrådet indtil oktober 2014.

 

Men måske er det ved at være slut nu. Han er nemlig blevet sigtet i en stor narkosag.

 

Og det burde have været slut for længst.

 

Allerede sidste sommer begyndte facaden at krakelere.

 

Heil Hitler

Coban havde set en video, som angiveligt skulle vise israelske soldater glæde sig over nedskydningen af en 18-årig palæstinenser.   Coban skrev:

”Fucking israelske soldater fejrer nedskydning af en 18årig dreng, se hele videoen. Nogle gange har man bare lyst til at sige Heil Hitler.”

 

Han forsøgte sig med en beklagelse. Men samtidig fortsatte han med angrebene. Til Horsens Folkeblad sagde han, at hans udtalelse om Hitler ikke er værre end de udtalelser, der i øjeblikket kommer fra israelske politikere.

 

Det var i øvrigt heller ikke første gang, at Yunus Coban føler trang til at inddrage Adolf Hitler i en debat om Mellemøsten. TV2 oplyser, at han så sent som i juli måned delte et billede på sin Facebook-side og føjede sin egen tekst til: ”Hvad er forskellen på Hitler og nuværende jøder?????”

 

S-borgmesteren holdt hånden over ham

Man skulle måske forvente, at en mand med den slags holdninger blev ekskluderet af  Socialdemokraterne. Men det skete ikke.

 

Borgmesteren tog klart afstand. Og efter et møde beklagede Coban. Men det virkede mest som krokodilletårer. Man siger vel ikke Heil Hiltler ved en fejltagelse?

Læs også
 Det er politiets fornemste opgave at beskytte truede personer – ikke at lukke munden på dem

 

Denne mistanke om hykleri bliver nu bestyrket. Yunus Coban ser ud til at have spillet et dobbletspil af de virkelig beskidte.

 

Politiet har sigtet ham

Politiet har sigtet Yunus Coban for indsmugling af store mængder kokain. Det er sket, mens han sad i byrådet.

 

Fire mænd, som alle er fra Horsens-området, er anholdt og sigtet for medvirken til eller indsmugling i kilovis af kokain og heroin. Yunus Cobam nægter sig skyldig. Det skriver Horsens Folkeblad

 

Det er Task Force Vest som er i gang med at optrævle et stort narko-netværk.

 

Det hele er blevet styret af et netværk med centrum i Horsens, som ifølge anklager ved Sydøstjyllands Politi, Lenette Skak var uhyre velorganiseret.

 

Læs også
Socialdemokratisk politiker: ”Vi skal nok sørge for, at navnet Muhammed aldrig forsvinder”

– Det er en stor narkosag, der omfatter adskillige ture fra Holland til Horsens med indsmugling af hård narko i kilovis. Det virker som et meget organiseret netværk, fortæller hun til Horsens Folkeblad.

 

Fire personer er allerede dømt meget høje straffe på op til 8½ års fængsel.

 

Det fremgår af dommen, at en af mændene smuglede kokainen til Horsens efter aftale med bl.a. Yunus Coban samt en anden navngiven person.

 

Men Yunus Coban og de andre, der fortsat er varetægtsfængslet, nægter sig indtil videre skyldige.

 

Claus Kvist Hansen, som er medlem af byrådet for Dansk Folkeparti, siger til Den Korte Avis: Jeg er bekymret, idet Yunus Coban også er næstformand i den dansk,tyrkisk, islamiske kulturforening og desuden aktiv i den lokale moské i Horsens”.

 

Ingen vil høre før det er for sent

For et par år siden fik Yunus Cobans kulturforening og moské lov til at flytte til større lokaler. De lå i et fredeligt parcelhuskvarter og flere borgere var fortvivlede. En moské med masser af trafik og støj ugen igennem hørte ikke hjemme der, mente de.

Læs også
Islamist råbte til kendt jøde: ”Dette land tilhører os, forsvind din zionistiske lort!” – muslimsk jødehad blomstrer i Europa

 

Beboerne prøvede at råbe byrådet op. Men forgæves. De blev fejet til side. Yunus Coban og de andre fra moskeen fik deres vilje.

 

Da Yunus Coban sagde de groveste ting om jøder, fik det heller ingen konsekvenser. En løftet pegefinger fra borgmesteren og så fortsatte alt som hidtil.

 

Og Yunus Coban havde dermed en fin facade, som sandsynligvis gjorde det nemmere for ham, at fortsætte et dobbeltspil.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…