Når en svensker myrder indvandrere, er det en kæmpesag – men når en indvandrer myrder svenskere, bliver det af al magt dysset ned

Der kan være en stor forskel på, hvordan det politisk korrekte Sveriges reagerer på et mord, afhængigt af hvem gerningsmand og ofre er.

 

Det springer i øjnene, når man sammenligner mediernes omtale af skolemassakren i Trollhättan med omtalen af mordene i IKEA ved Stockholm for nogle måneder siden.

 

Der var al mulig grund til, at tragedien i Trollhättan fik meget stor opmærksomhed og skabte medfølelse med ofrene.Det var en alvorlig og uhyggelig sag.

 

Men det er meget påfaldende, at medier og politikere omvendt gjorde alt for, at offentligheden fik så lidt som muligt at vide om mordet i IKEA. Her var morderen en asylansøger fra Eritrea, og ofrene var svenskere. Det var ellers også en frygtelig sag, som burde udløse medfølelse med ofrene – også fra officielt hold.

 

Når en svensker myrder indvandrere, er det en kæmpesag. Men når en indvandrer myrder svenskere, bliver det af al magt dysset ned. Her kommer virkeligheden nemlig på tværs af den politiske korrekthed, og så er der ikke plads til medfølelse.

De to mord-sager
Torsdag myrdede en ung mand to mennesker, han ikke kendte. Han gjorde det med et sværd på en skole i Trollhättan i Sverige.
Mandag den 10. august myrdede en ung mand to mennesker, han ikke kendte. Han gjorde det med en kniv i møbelbutikken IKEA vest for Stockholm i Sverige.
Begge gange var der tilsyneladende et motiv, som havde forbindelse til svensk udlændingepolitik.
To opsigtsvækkende mord, som man ville forvente massiv omtale af.
Men det var langt fra tilfældet i IKEA-sagen. Her kom kendsgerningerne først langsomt kom, og det skete meget modstræbende fra myndighedernes og mediernes side.
Og engagementet i ofrene var også helt forskellig.
Nazisten fra Trollhättan
Mordet på skolen i Trollhättan fik med det samme massiv omtale. Morderen var en svensk ung mand. Han gik ind på en skole, hvor hovedparten af eleverne har indvandrerbaggrund. En lærer og en elev på 11 år døde, to andre blev alvorligt sårede.
Gerningsmanden, der selv blev dræbt, forklarede i et afskedsbrev, at han var imod den svenske indvandringspolitik. På nette kunne man også se, at han havde nazistiske sympatier.
Her blev ingen oplysninger om gerningsmanden skjult. Hver en detalje blev endevendt. Og godt det kom frem i denne helt forfærdelige mord-sag.
Der blev også sørget over ofrene med et hav af lys og bloster. Statsminister Stefan Löfven kom hurtigt på stedet for at vise sin medfølelse med ofrene og afsky for gerningsmanden.
Det var også godt og helt nødvendigt.
Men det er chokerende at sammenligne denne omtale og medfølelse med forløbet efter IKEA-mordene.
Asylansøgeren fra IKEA
Mordene i IKEA blev begået i køkkenafdelingen. En kvinde og hendes voksne søn blev stukket ihjel. Gerningsmanden flygtede fra stedet.
Mere fik svenskerne ikke at vide. De var chokerede og ville have besked om:

 

Hvem var myrdet? Hvem var gerningsmanden? Kendte de hinanden? Var ofrene tilfældige? Kunne det have været mig?

 

Men de fik stort set ingenting at vide af myndighederne og medierne, som i flere dage nærmest talte sort.

 

Politikere sagde heller ingenting – slet ikke statsminister Stefan Löfven. Ingen medfølelse med ofrene eller ord til de efterladte.

 

INTET.

 

Først gradvist kom det frem, at ofrene var en svensk kvinde og hendes voksne søn, og at morderen var en asylansøger fra Eritrea. Han havde grebet en kniv i butikken og stukket to tilfældige svenskere ned. Han var sammen med en anden mand fra Eritrea, som også blev mistænkt.

 

Læs også
Mette Frederiksen begår vælgerbedrag med forslag om tidlig pension – og medierne hjælper hende til det

Muligvis havde motivet en sammenhæng med, at morderen havde fået afslag på sin asylansøgning og skulle sendes ud af landet.

 

Medierne fortav oplysninger fra politiet

Den første dags tid hed det bare, at mordene var “en gal mands værk”.

 

Og oplysningerne om gerningsmanden kom først frem i lyset , da det ikke kunne undgås, fordi politiet havde forhørt sig om de to asylansøgere på det asylcenter, hvor de boede.

 

 Men selv da politiet lagde disse oplysninger frem, blev de ikke uden videre videregivet af medierne til befolkningen.

 

Nyhedsbureauet TT lagde således direkte op til, at aviserne kunne tilbageholde oplysningen om, at de to mistænkte er asylansøgere fra Eritrea.

 

Der var fortsat ikke megen medfølelse med ofrene og deres pårørende fra det officielle Sverige. Tværtimod var man nærmest mere bekymrede for asylansøgernes ve og vel. Således sagde politiet, at der nu var særlig brug for at beskytte asylcentrene mod “mørke kræfter”.

Politikerne har intet lært

Sverigedemokraterne har i årevis advaret mod massindvandringens konsekvenser. Partiet har stærkt stigende tilslutning i befolkningen.

Læs også
Hun gjorde alt, hvad hendes muslimske kæreste krævede, men én ting nægtede hun – så slog han hende ihjel

 

Folkevandringen til Sverige er nu så omfattende, at politikere fra flere af de øvrige partier også begynder at tale bekymret om konsekvenserne. Op mod 190.000 i år siger den seneste prognose.

 

Men dybest set har de intet lært.

 

Det viser de forslag til stramninger af udlændingepolitikken som blev lagt frem fredag. De vil reelt ingen effekt have på tilstrømningen.

 

Og efter skolemassakren nægtede Stefan Löfven at forklare, hvorfor han prompte reagerer og udviser stor medfølelse i sagen fra Trollhättan – mens han var helt fraværende, da mordene blev begået på de to svenskere i IKEA. (radioprogram Granskning Sverige)

 

Men befolkningens reaktioner på de to mord viser, at den begynder at gå sine egne veje. Nettet bliver i stigende grad brugt til at udveksle informationer uden om myndighederne.

 

Svenskerne begynder at reagerer på, at politikere og medier behandler dem som børn, der ikke kan tåle at høre sandheden.

Læs også
Han blev smidt ud af landet, men han vendte bare tilbage og sagde ”asyl” – så kom han ind igen med blodige konsekvenser

 

http://www.expressen.se/nyheter/han-hade-spar-av-metamfetamin-i-blodet/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…