Dansk Folkeparti: Når moskeen på Grimhøjvej hylder Islamisk Stat og selvmordsbomber, skal den lukkes

Formanden for moskéen på Grimhøjvej i Aarhus Oussama El-Saadi afslørede i DR´s dokumentar ”Den fordømte moske”, at den støtter Islamisk Stat, og at man håber IS vinder krigen mod koalitionen.

 

Moskéens holdning til Islamisk Stat har hidtil været, at man ikke ville tage afstand fra Islamisk Stat, men nu har man ændret holdning og viser sin åbenlyste støtte til Islamisk Stats kamp for at vinde magten i Syrien og Irak.

 

Islamisk Stat har i flere videos opfordret muslimer bosat i Vesten til at sprede rædsel i de lande, de bor i. Franske muslimer greb opfordringen den 7. januar i Paris.

 

Det er denne organisation, som moskeen nu helt direkte udtaler sin støtte til.

 

Det giver Dansk Folkeparti ekstra argumenter for kravet om, at moskeen på Grimhøjvej skal lukkes, siger Peter Skaarup til Den Korte Avis.

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Partiet har i morgen indkaldt Folketinget til en hasteforespørgsel om moskeen på Grimhøjvej.

 

”I udsendelsen sagde repræsentanter for moskeen desuden, at Viktor Kristensen, betragtes som en helt, fordi han efter alt at dømme er dø i Syrien i kampen for Islamisk Stat. Det, mener vi, understreger, at der er grundlag for at lukke moskeen”, siger Peter Skaarup.

 

I Islamisk Stat er det terrorgrupper der har magten

Islamisk Stat/ISIL er på Den Europæiske Unions terrorliste, det kan man læse i et Den Europæiske Union Tidende dateret 12. juni 2014.  http://eur-lex.europa.eu/legal-content/DA/TXT/PDF/?uri=CELEX:32014R0630&from=EN

 

Ifølge Den Europæiske Unions Tidende optræder 15 grupper, hjemmehørende i Mellemøsten på EU´s officielle terrorliste. Med andre ord, der er en stor koncentration af militante islamiske grupper i regionen.

 

Islamisk Stats er anklaget for etnisk udrensning af historiske dimensioner, ifølge Amnesty International.

 

Politiet siger, at det er svært at bevise, at de unge, som er vendt hjem fra Syrien og Irak, har deltaget i terrorhandlinger.

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene

 

Er det ikke nok, at man har meldt sig under fanerne af en eller flere terrororganisationer?

 

Morten Messerschmidt, som er medlem af Europa-parlamentet for Dansk Folkeparti,  mener ja.

 

Danmark er i krig mod Islamisk Stat

”Danmark er officielt i krig mod Islamisk Stat. Dem, der forsvarer denne stat, er dermed vores fjende og burde behandles som sådan. De, der rejser dertil for at kæmpe imod vore folk, skal have deres pas annulleret og nægtes indrejse i EU. Det forslag har jeg stillet i EU-parlamentet,” siger Morten Messerschmidt til Den Korte Avis.

 

FN holder ISIL(Islamisk Stat) ansvarlig for krænkelser af menneskerettighederne og for krigsforbrydelser. Amnesty International har rapporteret om etnisk udrensning af historiske dimensioner. Gruppen er blevet udpeget som en terrororganisation af De Forenede Nationer, Den Europæiske Union, Det Forenede Kongerige, USA, Australien, Indonesien, Canada, Tyrkiet, Saudi-Arabien, De Forenede Arabiske Emirater, Egypten, Indien og Rusland. Over 60 lande er direkte eller indirekte føre krig mod ISIL.

 

Man kan godt forstå den danske frivillige og dialogbaserede velkomstkommite for hjemvendte syriensfrivillige aka terror-frivillige har vagt undren ude i verden.

 

Læs også
Medier: Imam forbindes med terror på Sri Lanka – “Allah skabte dette land til muslimer”
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…