Her kan du holde en den billigste skiferie

Flere af de kendte og populære skidestinationer koster en bondegård blot for hotelopholdet.

 

Tag f.eks. Val Thorens i Frankrig, Ischgl i Østrig og Åre i Sverige. Her er gennemsnitsprisen for en overnatning i februar hhv. 2.597 kr., 3.102 kr. og 1.503 kr. for to personer i dobbeltværelse.

 

Heldigvis kan du nemt finde billigere og mindre kendte alternativer, om end de ligger lidt længere væk fra de store skiresorts. Læs med her og få tips til, hvor du kan tage hen, hvis du gerne vil spare penge på hotellet.

 

Østrig er det land, hvor der er størst variation i priserne, når man sammenligner de billigste og dyreste destinationer.

 

Vores underbo, Tyskland, tilbyder samlet set de billigste skidestinationer efterfulgt af Østrig og Italien.

 

Ser vi udelukkende på de billigste oversigter, er Norge klart dyrest med gennemsnitspriser startende fra 900 kr. Men kigger vi i stedet på de dyreste oversigter, ligger Norge rent faktisk i den billige ende.

 

Tag til Mont Dore i stedet for Val Thorens, eller besøg Mallnitz i stedet for Lech am Arlberg og opnå gennemsnitlige besparelser på over 3.000 kr.

 

Altenau i Tyskland (ca. 491 kr. pr. nat for to personer i dobbeltværelse) ligger kun 7 timers kørsel fra København (1½ time fra Hannover). Altenau tilbyder få skisportsfaciliteter, men 10 minutters kørsel derfra ligger Torfhaus, som har ski og kælkebakker, der er ideelle for børnefamilier. De aktuelle hotelpriser i og omkring Altenau kan ses og sammenlignes her.

 

Odda i det sydvestlige Norge (ca. 900 kr./nat for to personer i dobbeltværelse) ligger ca. 6 timers kørsel fra Oslo. Ikke langt fra Odda ligger Røddal Skicenter, som består af 13 pister og 7 lifte. Det kan anbefales at vælge et hotel, som ligger her i nærheden, f.eks. Røddal Overnatning.

 

Se en oversigt over de dyreste og billigste destinationer nedenfor.

 

Læs også
Danskere rejser til nye skisportssteder i Frankrig og Østrig

Østrig

Sverige

Norge

Tyskland

Italien

Frankrig

Læs også
Her står flest danskere på ski i Østrig

 

trivago.dk

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…