Bandekrig på vej i Gellerup: Nu bliver der skudt med skarpt mod folks boliger

Klokken var kun halv fem, da beboerne i Gellerup blev vækket af høje smæld. De høje smæld viste sig at komme fra  Kl. 04.30 i morges blev Østjyllands Politi kaldt ud til et skyderi mod en adresse på Gudrunsvej i Brabrand.

 

En foreløbig undersøgelse viser, at der er affyret flere skud gennem vinduet på en lejlighed i stueetagen, hvor beboerne var hjemme, oplyser vicepolitiinspektør Jesper Bøjgaard til TV2oj.

 

Ingen personer blev ramt ved skyderiet, og foreløbig tyder intet på, at lejlighedens beboere var mål for skyderiet.

 

Andet skyderi inden for en uge
For en uge siden skrev Den Korte Avis om et tilsvarende skyderi i i Bispehaven i det vestlige Aarhus. Her blev der affyret fire skud mod en lejlighed.

 

Ifølge politiet er det muligt, at der er en sammenhæng mellem de to episoder.

 

TV2 oj skriver, at efterforskningen indtil videre tyder på, at skyderiet bunder i stridigheder mellem rivaliserende drengebander i området.
De i alt fem skud gik gennem en rude til et værelse, hvor to drenge på henholdsvis 13 og 16 år lå og sov. Hvis skuddene havde ramt anderledes, kunne episoden have haft dødelig udgang.

 

“Det er selvfølgelig nærliggende at tro, når der sker to skyderier inden for en uge. Vi sætter alle ressourcer ind på at finde gerningsmændene. Det er klart, at det skaber stor utryghed i området, siger Jesper Bøjgaard til TV2oj.

 

Vicepolitiinspektøren har derfor en appel til gerningsmændene:

 

– Tænk jer rigtig godt om, før der er nogle uskyldige, der bliver ramt.

 

Beboerne er rasende og fortvivlede

Nattens skyderi på Gudrunsvej i det vestlige Aarhus får flere beboere til at overveje at flytte.

 

Flere af naboerne til den lejlighed, der blev ramt af fem skud, frygter for deres børns sikkerhed.

Læs også
Mand ramt af skud på Amager – nu er han død

 

Andre angriber kraftigt de personer, der ved 04.30-tiden i  morges affyrede skuddene mod et vindue.

 

“Jeg bliver da gal, når jeg hører sådan noget. Jeg ved ikke, hvad de tænker på – den tankegang de har om bare at gå og lave ballade, siger en af beboerne i området,” siger Fatima Allouch til TV2oj.

 

“Nok er nok. Det her er meget, meget alvorligt. Hvis det ikke stopper nu, så ender det galt, siger efterforskningsleder Jesper Bøjgaard fra Østjyllands Politi.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…