Mange danskere fejrer nytår i udlandet – læs her om de 10 mest foretrukne rejsemål

Trivago

Berlin, London og Paris er nogle af danskernes favoritdestinationer, når nytåret skal skydes ind viser en undersøgelse fra hotelsøgemaskinen trivago. Hvad angår besøg til Danmark får vi flest gæster fra Sverige, Norge og Tyskland – og København kan prale af at være den mest populære skandinaviske rejsedestination for dette års nytårsfest.

 

Hotelprissammenligningssiden www.trivago.dk har lavet en oversigt over hvilke destinationer vi foretrækker at rejse til, når vi vælger slå det nye år ind udenfor vores hjemlige rammer.

 

Danskerne elsker Berlin

Danskerne er vilde med Berlin – også nytårsaften, hvor den hippe by forvandles til en stor, to kilometerlang gadefest. Omkring en million mennesker deltager i den store fejring ved Brandenburger Tor.  Alléen op til Brandenburger Gate er proppet med festtelte, events og shows, madboder, laserlys og glimmer.

 

Gennemsnitsprisen for en hotelovernatning i Berlin ligger på 701 kr. pr. nat for to personer i dobbeltværelse. Nytårsaften stiger gennemsnitsprisen dog til hele 1.388 kr.

 

Nytår ved poolen

Skal det nye års kommen fejres i lunere og mere eksotiske omgivelser er det især Dubai og Thailand, som lokker os danskere. Begge destinationer er kendte for deres imponerende fyrværkerishow, og sætter en ære i at holde et brag af en nytårsfest på diverse hoteller og eventspots. Det gør det heller ikke værre at temperaturerne ligger i den høje ende med en gennemsnitlig dagstemperatur på 26 grader i Dubai og 31 grader i Bangkok.

 

Hotelpriserne i Dubai ligger på 1.455 kr. for et dobbeltværelse mens det i Bangkok ca. koster 500 kr. i gennemsnit i december.

 

København er populær

Fejrer du nytår i København vil du højest sandsynligt støde på en svensker eller nordmand. Vores skandinaviske naboer viser stor interesse for den danske hovedstad nytårsaften. Blandt normænd indtager København en tredjeplads på listen over foretrukne nytårsdestinationer. Svenskerne er endnu mere vilde for at feste med os, og placerer København på en fin andenplads over deres favoritdestinationer. London er dog den ultimativt mest populære destination og indtager i førsteplads i både Norge og Sverige.

 

Gennemsnitsprisen for en hotelovernatning i København ligger på 1.059 kr. pr. nat for to personer i dobbeltværelse i december måned. I Stockholm og Oslo er priserne hhv. 1.096 kr. og 1.109 kr.

 

Top 10 over danskernes foretrukne rejsedestinationer ved årsskiftet:

Læs også
Stettin: Her får danskere repareret tænder og biler

 

 

Billeder i høj opløsning:

 

Om trivago:

www.trivago.dk giver rejsende en unik mulighed for at finde det perfekte hotel til den bedste pris. Hver måned hjælper trivago over 80 millioner brugere med at sammenligne priser fra mere end 175 hotelbookingsider. I gennemsnit sparer rejsende 36 % per booking ved at benytte trivago. Over 700.000 hoteller og 120 millioner hotelanmeldelser fra hele verden er inkluderet i søgningerne på trivago, som dermed giver brugerne de bedste informationsvilkår i deres rejseforberedelse. trivago GmbH blev grundlagt i 2005, og har hovedkvarter i Düsseldorf, Tyskland.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…