”Ingen fred i Gaza, ingen fred til jer zionistsvin”.

Google street veiw

Så kom turen til den jødiske skole i København, Carolineskolen. Knuste ruder og graffiti med teksten ”Ingen fred i Gaza, ingen fred til jer zionistsvin”. En utilsløret trussel med andre ord.

 

Desuden er der smadret flere ruder.

 

Skolen har ikke tidligere været udsat for noget lignende.

 

”Det har vi aldrig oplevet før. Vi er verdens næstældste fungerende jødiske skole, og vi har aldrig haft sådan noget her inde på livet før, siger skolens leder Jan G. Hansen til ritzau.

 

Skolen er ellers omgivet af et højt hegn. Men det har hærværksmændene klippet hul i.

 

Der er selvsagt blevet lagt afstand til dette eksempel på jødehad, også fra Muslimernes Fællesråd, der dog relativerer gerningen ikke så lidt ved at opfordre til, ”at jøder, kristne og muslimer sammen siger fra over for alle former for diskrimination og hadforbrydelser i vores samfund”.

 

Når Muslimernes Fællesråd ikke kan finde ud af at sige det nødvendige, må andre jo gøre det: Det er danske jøder, der har den klart største risiko for, at der udøves trusler, hærværk eller vold imod sig. Denne trussel stammer i høj grad fra herboende arabere med muslimsk baggrund.

 

”Alle former for diskrimination og hadforbrydelser” er med andre ord en tilsløring af grundforholdet, som groft sagt er, at danske jøder er ofrene, mens personer med arabisk og muslimsk baggrund er gerningsmændene.

 

Gennem årene er der lavet flere opgørelser i danmark og i andre europæiske lande, som viser dette billede.

 

Ingen udsigt til at jødehadet vil aftage

Det sandt forfærdelige i denne sag er, at en realistisk bedømmelse må lede til den konklusion, at der ikke er nogen som helst udsigter til, at jødehadet vil aftage i fremtiden. Den jødisk-palæstinensiske konflikt er det tætteste, vi kommer på en uløselig en af slagsen.

Læs også
Mellemøstlige forskydninger: Olie, vand, islamisme og antizionisme i bevægelse

 

Samtidig føres i dette land en politik, der skønnes at få antallet af muslimer til at vokse med godt fire procent om året. Kun under den tidligere VK-regerings første tid ved magten faldt stigningstakten en smule, nemlig til lidt over tre procent om året. Nu er den tilbage til niveauet under Nyrupregerings tid. Så meget for en stram udlændingepolitik af nogen af de to blokke i dansk politik.

 

Når antallet af mennesker med muslimsk baggrund i Danmark således vokser år for år, og der på samme tid eksisterer en uløselig konflikt i Mellemøsten, da vil jødehadet med al sandsynlighed stige mod nye højder i fremtidens Danmark.

 

Jødehadet vil følge konjunkturerne i Mellemøsten og flamme ekstra op, når Israel forsvarer sig med sin overlegne militærmaskine. Men jødehadets tendens vil være, at der efter alt at dømme i gennemsnit bliver mere af det år for år alene af den grund, at antallet af muslimer med arabisk baggrund stiger for hvert år.

 

Denne indlysende sandhed forholder danske politikere sig konsekvent ikke til. Blev vore beslutningstagere tvunget til denne principielle stillingtagen, ville de være nødt til at indrømme, at den førte udlændingepolitik siden 1983 har været en ulykke, og at kursen derfor omgående må lægges om.

 

Sverige og Frankrig er skræmmeeksempler

Hvis man stadig tvivler på, at jeg har ret i min forudsigelse, bør man tage til f.eks. Sverige eller Frankrig. Begge lande har en både absolut og relativt langt større muslimsk befolkningsdel end Danmark. Hvordan har jødehadet det i de to lande? Det stortrives.

 

Læs også
EU-Domstolen foretager grov diskrimination mod Israel – kræver speciel mærkning af israelske varer fra besatte områder

Prøv at spørge de tilbageværende svenske jøder i Malmø, eller prøv at spørge franske jøder i pariserforstaden Sarcelles, hvor arabere i juli gik amok og smadrede en stribe jødiskejede forretninger. Flere franske medier bragte omtale og fotos. Og den franske premierminister Manuel Valls sagde: “Det der skete i Sarcelles var uacceptabelt. Et angreb på en synagoge og et jødisk supermarked er ganske enkelt anti-semitisk og racistisk. (Financial Times, DKA 11.8)

 

Det er blevet ulvetider for danske og europæiske jøder igen. Ansvaret ligger selvsagt hos de barbarer, der chikanerer og angriber jøder og jødisk ejendom. Det allertungeste ansvar ligger dog hos de danske og europæiske politikere, der har gjort det muligt for jødehadet atter at blomstre i vor midte.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…