Han blev smidt i fængsel … af sin egen mor

toristtorch

Den 24. oktober udstedte politiet i Forth Collins en arrestordre på den 19-årige Elijah Jordan Jackson, der var mistænkt for et seksuelt overgreb på en 14-årig pige. Forth Collins ligger i den amerikanske stat Colorado.

 

Da politiet fortalte den unge mands mor om sigtelsen, lovede hun at tage sig af sagen.

 

Det krævede en vis indsats, for sønnike var forduftet til nabostaten Wyoming. Men moderen holdt sit løfte. I torsdags tog hun til Wyoming og vendte tilbage til det lokale fængsel med den unge mand.

 

Sherif Justin Smith fortalte med en vis forbløffelse om forløbet til tv-stationen KUSA-TV:

 

”Vi oplever selvfølgelig, at familiemedlemmer samarbejder i de sager, vi har. Men en mor, der drager til en anden stat og får fat i et familiemedlem og bringer ham til fængslet – det er altså første gang i et kvart århundrede, at jeg har set det ske.”

 

Det ville sønnen ikke have siddende på sig

Elijah Jackson afviste ikke bare sigtelsen for seksuelt overgreb. Han benægtede også, at det skulle være hans mor, der overgav ham til myndighederne. Det gjorde han selv, hævdede han.

 

Men sherif Smith sagde, at det bare var hans forsøg på at undgå for store skader på sit renommé. ”For det sidste, du ønsker i sådan en situation, er, at der sidder én i cellen ved siden af din og ved, at du blev smidt i fængsel af din egen mor.” Det ville bare være for meget.

 

Smith roste og takkede moderen. Han fremhævede, at hun havde sparet de lokale myndigheder tid og penge, fordi de ikke skulle igennem en udleveringsprocedure i forhold til staten Wyoming.

 

Det sidder dybt i mange amerikanere, at de selv skal klare deres problemer. Men en mor, der ligefrem får sat sin egen søn bag lås og slå, er trods alt noget, der kan vække betydelig opsigt.

 

(Kilder: The Blaze, KUSA-TV)

Læs også
En brutal voldsforbryder med irakisk baggrund flygtede fra retten – nu er han fanget efter heftig politijagt
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…