Der bliver nu åbenlyst reklameret for omskæring af drenge – her i vinduet hos en Halal-slagter i Herlev

privat

I Herlev Butikscenter er der en Halal-slagter som foruden at reklamere for sine populære ´kødpakker´ også reklamerer for omskæring af drenge.

 

Det kan man se i slagterens butiksvinduer, hvor reklamerne hænger side om side. Umiddelbart skulle man tro det var en joke, men den er god nok.

 

Overlæge og professor Morten Frisch, der er en skarp kritiker af omskæring af drenge, har nemlig talt med halal-slagteren, som bekræfter at der reklameres for drengeomskæring i butikkens vinduer, og ifølge overlægen er slagteren også vældig flink til at være behjælpelig med nummeret til lægen som foretager de religiøse omskæringer. (http://denfrie.blogspot.dk/2014/06/herlev-slagter-reklamerer-for-omskring.html)

 

Så mens man handler sin halal-kødpakke, kan man nemt og bekvemt lige notere nummeret på speciallæge Mowafak Yasin i Glostrup, som er indehaver af ”Uroklinikken”. Mowafak Yasin stammer oprindeligt fra Irak, men fik dansk statsborgerskab i 1992.

 

Ifølge en debattør på Facebook skulle Mowafak Yasins reklame for kønslemlæstelse også være set på flere værksteder. Man må sige, der er tale om nye tider, når man i det offentlige rum, i et butikscenter, kan se reklamer for drengeomskæring, eller kønslemlæstelse som fænomenet også betegnes.

 

Reklamer udbredt i USA og Afrika

Imidlertid er den slags reklamer for omskæring ikke ualmindeligt i udlandet. I USA for eksempel, hvor et meget stort flertal er omskåret eller på det afrikanske kontinent, er der snarere tale om deciderede kampagner. Her fremhæves det især, at omskæring er med til at forebygge HIV smitte!

 

I Danmark er vi gået ind for frisind og porno, så vi har heldigvis ikke taget den afskyelige skik fra amerikanerne til os. Samtidigt er der en voksende interesse for emnet i befolkningen, og ikke blot i de religions-kritiske kredse, men i særdeleshed også blandt fagfolk, som tager skarpt afstand fra det gamle ritual, som kort sagt er et alvorligt overgreb på raske børns kønsdele.

 

Citat fra Dagens Medicin

”De allerfleste læger er enige om, at omskæring i vores del af verden intet har med sundhedsfremme at gøre. Dansk Selskab for Almen Medicin har for nylig udtalt, at rituel omskæring er lemlæstelse. Forhenværende kriminaldommer Peter Garde skrev i april, at rituel drengeomskæring er en åbenbar overtrædelse af straffelovens voldsbestemmelser. Dertil skal lægges, at det er en udbredt opfattelse i befolkningen samt hos Børnerådet, Red Barnet, Børns Vilkår, Sex & Samfund, Intact Denmark og de nordiske børneombudsmænd, at omskæring er en krænkelse af børns ret til en intakt krop, uanset om vi taler om drenge eller piger.” (http://www.dagensmedicin.dk/opinion/debat/gode-grunde-til-18-ars-aldersgranse-/)

 

Sydafrika

Læs også
USA støtter Israel mod EU

 

Kenya

 

Uganda

 

 

Zimbabwe

 

Læs også
Donald Trumps nye skattelettelser er godt nyt for verdensøkonomien

Uganda

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…