Amerikanernes bombning af Islamisk Stat er terror, mener Asmaa Abdol Hamid

I går, tirsdag, satte Asmaa Abdol-Hamid følgende opslag på sin Facebookvæg:

 

“Jeg har ikke altid et svar, ej hellere kan jeg fremlægge hurtige løsninger på flere store spørgsmål. Men én ting er sikkert. Jeg bliver aldrig tilhænger af, at bekæmpe terror med terror.

 

‪#‎MakeHummusNotWar”

 

Den handlede om amerikanernes bombning af IS i Syrien.

 

Tvivlsom rollemodel

Jeg indrømmer, at min tolerancetærskel ikke er særlig høj, når det gælder Asmaa Abdol-Hamid, men jeg blev så rasende, da jeg læste den opdatering. Og med rette, hvis jeg selv skal sige det. Asmaa tjener som såkaldt “brobygger” mellem politiet og unge i Vollsmose. Og hun har blandt andre stået for adskillige projekter i bydelen, som har suget 60 millioner kroner fra statskassen, uden at opnå positiv udvikling.

 

IS står bag massehenrettelser i Syrien og Irak. De står bag tortur, etnisk udrensning, offentlige afstraffelser, voldtægter og forfølgelse af flere hundrede tusind mennesker fra deres hjem i Irak og Syrien. Og mens Asmaa æder humus og bygger broer med fred om ørerne og tag over hovedet, dør folk og de heldigste bliver “kun” jaget på flugt.

 

Asmaa, som går ind for parallelsamfund, shariaråd og nu også kalder bl.a. Danmarks kamp mod folkemord og etnisk rensning for terrorhandling, skal slet ikke tjene som rollemodel og mægler mellem ghettoer og den danske stat. Ikke med det verdenssyn, hun har. For ikke så længe siden skrev hun også, at vores grundlov skal omskrives. Hvad er det for noget crap at komme med?!

 

Jeg kan ikke helt regne ud hvad er galt med pigebarnet, men jeg vil sige frækhed. Hun er ikke dum, som mange beskriver hende. Hun er blot fræk og prøver folks grænser af. Jeg har en 3-årig herhjemme, der gør det samme. Asmaa gør det bare på andre menneskers bekostning. Mange indvandrere bliver stemplet af hendes respektløshed og utaknemmelighed overfor det samfund, hun lever i.

 

Og jeg begriber ikke, at staten, ud af næsten 300.000 indvandrere, ikke kan finde på at ansætte nogle velintegrerede, lovlydige, tolerante unge mennesker, men i sted for notorisk ansætter den ene kriminelle efter den anden og folk, der går ind for sharia.

 

Kan næppe være integrationsfremmende

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Suzanne Bjerrehuus skrev engang, og jeg citerer hende gang på gang for det, “I Danmark får alle religioner lov til at udfolde sig”. Og det skal de blive ved med at have lov til.

 

Men når man sætter sin religion forrest og begynder at identificere sig med massemordere, blot fordi de tror på samme gud, som en selv, bliver det problematisk.

 

Og jeg kan ikke forstå, at man fra Odense Politis og Odense Kommunes side ikke ser problematikken i at ansætte folk, der er tilhængere af brutale totalitære styrer og fordømmer kamp mod terror, til at fremme integration i Danmark.

 

Stil krav 

Jeg håber, at vi lærer det, inden det er for sent.

 

Der kommer flere og flere mennesker til Danmark og hvis ikke man fra starten begynder at stille krav og forventninger til disse, uanset om det drejer sig om flygtninge eller indvandrere, er vi helt tabt.

 

Og ja, også flygtninge. For disse mennesker har været hele mennesker, inden de blev drevet på flugt, og de skal ikke være ofre hele deres liv i Danmark. Og stiller man ikke krav om at tilpasse sig det samfund, man vælger at leve i, men i stedet (som hidtil) lefler for andre kulturer, vil integration aldrig lykkes i Danmark.

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…