Kvinde på 97 år kæmpede heltemodigt mod tre drenges vold og tyveri

Collage: Asger Bonnevie

I torsdags var en 97-årig dame udsat for et særdeles groft overfald i Nivå i Nordsjælland. Det beretter sn.dk, der har Nordsjællands Politi som kilde.

 

Den 97-årige kom gående med sin rollator, da tre drenge kom løbende bagfra og skubbede kraftigt til hende, så hun faldt ned på sine knæ.

 

Meningen var så, at drengene ville snuppe hendes taske og løbe med den. Men det gik ikke som planlagt. Den 97-årige kæmpede heltemodigt, og hun var så sej og holdt så godt fast i sin taske, at tyveknægtene måtte opgive at få den fra hende!

 

Men kvinden var stærkt medtaget af overfaldet, og hun kunne ikke selv rejse sig op. Hun blev hentet af en ambulance og kørt på hospitalet.

 

Den 97-årige har beskrevet gerningsmændene som tre tyrkisk udseende drenge på omkring 15 år. Nordsjællands Politi siger, at man har flere spor at arbejde med, herunder videoovervågning (sn.dk).

 

Ønske om mere politi

Fredensborg Kommune, hvor Nivå ligger, er plaget af unge bøller, bandeaktiviteter og radikal islamisme (specielt i skikkelse af Hizb ut-Tahrir).

 

For nylig besluttede kommunalbestyrelsen at henvende sig til Justitsministeriet med ønske om mere politi i området.

 

Knud Løkke Rasmussen fra Venstre, der har presset kraftigt på for dette i kommunalbestyrelsen, udtalte ved den lejlighed til Den Korte Avis:

 

”Det drejer sig om det helt fundamentale i et samfund, at borgerne kan stole på, at de får hjælp, når der er brug for den. De kriminelle må under ingen omstændigheder få den oplevelse, at de er stærkere end myndighederne og ordensmagten. Sker det, så går det galt.” (DKA 29.10.14)

 

Overfaldet på den seje 97-årige dame understreger, at der er god brug for en ekstra politiindsats i kommunen.

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…