Politisk korrekte udråber nu kendsgerninger til at være racistiske

Aida Paridad, journalist. Screenshot: youtube

Sverige har netop fået nye PISA-tal, der viser at folkeskoleelevernes viden og faglighed styrtdykker.

 

Udlændingepolitikken betyder, at tilstrømningen til Sverige slår alle rekorder. Det sætter nu dybe spor i folkeskolen. Elever af ressourcestærke forældre flygter over i private skoler, mens andelen af tosprogede elever er ved at sprænge alle rammer i folkeskolen. Kvaliteten af skolen synker mod bunden som en sten.

 

Sætter denne rystende udvikling Sverige på den anden ende? Nej det bliver knap nok omtalt i de politisk korrekte medier. Og sammenhængen mellem de skræmmende tal for elevernes kundskaber og de mange børn med indvandrerbaggrund bliver stort set fortiet.

 

Derimod har en annonce for en bog bragt sindene i kog. Se annoncen nederst i artiklen.

 

En bog om indvandringens konsekvenser for Sverige

Det drejer sig om bogen ”Indvandring og mørkelægning”. Den er skrevet af professor og etnolog Karl-Olov Arnstberg og journalist Gunnar Sandelin. Det er en fremragende bog, med analyser, kendsgerninger og dokumentation. Bogen har været udførligt omtalt i Den Korte Avis. Og Sandelin og Arnstberg har også selv skrevet.

 

De er bekymrede for, at tilstrømningen af indvandrere fra ikke-vestlige lande er så stor, at det svenske samfund ikke kan rumme den. De kritiserer at denne omfattende forandring af det svenske samfund bliver mørklagt, og at det ikke må diskuteres.

 

Bogen ties ihjel

Men bare det at skrive om indvandringen som noget, der kan medføre problemer, er nok til at stemple folk som racister og det, der er værre.

 

Forfatterne har da også været nødsaget til at udgive bogen på eget forlag – intet etableret forlag ville vide af den. Den kan kun købes over nettet. Og stort set ingen aviser har anmeldt eller omtalt bogen. Sådan nogle holdninger skal helst dø i al ubemærkethed, synes de snakkende klasser med de rigtige meninger.

 

Men hvad sker så?

 

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

Annonce i stort dagblad

Stik imod alle uskrevne regler blandt de politisk korrekte optager den store svenske avis Dagens Nyheter en annonce for bogen. Det holder hårdt. Dagens Nyheter plejer ikke at gøre den slags. Og de to forfattere skal gennem en måneds forhandlinger med redaktør Peter Wolodarski, inden annoncen bliver accepteret.

 

Men den slap gennem nåleøjet, og søndag kunne annoncen læses i avisen.

 

Annoncen listede en række kendsgerninger op. Som for eksempel, at Sverige i de sidste 13 år har givet opholdstilladelse til 1,1 million mennesker. I dag udgør borgere født i udlandet 15 procent af befolkningen.

 

En stor del af indvandrerne er familiesammenførte og en tredjedel af dem lever af overførselsindkomster. 70 procent af dem, der får asyl, er arbejdsløse. Og et flertal mener ikke at medierne fortæller sandheden om indvandringen. (De øvrige punkter kan ses nederst i artiklen).

 

Annoncen var blevet gennemtjekket af redaktionen med chefredaktøren i spidsen. Der kunne ikke sættes en finger på oplysningerne i annoncen.

 

Alligevel brød helvedet løs i ’eliten’ blandt journalister, professorer, meningsdannere og politikere.

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

 

Klager til medieombudsmanden

Klagerne strømmede ind til medieombudsmanden. Hvad var det for noget svineri at bringe i en pæn avis?

 

Vi har fået usædvanligt mange klager, fortæller Elisabeth Trotzig, der er ombudsmanden. (Kulturnyhederne citeret efter Avpixlat)

 

Racistannonce

Der blev skrevet om ”racistisk propaganda” og ”fremmedfjendske interesser”. En af de ophidsede var socialdemokrat og professor Ulf Bjereld, som skrev på sin blog.

 

Journalist og debattør Helle Klein kaldte det rent ud for en ”racistannonce” og opfordrede avisen til at sige undskyld. Journalist Alexandra Pascalidou mente, at det var en annonce ”i den racistiske propagandas tjeneste”.

 

Der er på rekordfart oprettet en Facebook-gruppe: ”Ingen rasistisk propaganda i våra medier!”

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

 

Denne Facebook-gruppe har indkaldt til demonstration mod Dagens Nyheter og Wolodarski i Stockholm, fordi de har bragt den ” fremmedfjendske annonce”.

”Kom och visa att du har fått nog. Att vi inte tål hur mycket rasistisk propaganda som helst i våra medier. Människors existensberättigande ska INTE vara föremål för debatt”, skriver gruppen på Facebook.

 

De er som Nazityskland

Mange politisk aktive kvinder og ikke mindst feminister har blandet sig. Veronica Svärd fra Feministisk initiativ (FI) går helt grassat på sin blog og efterlyser statslig censur. Arnstberg og Sandelin er facister og racister. De er fortalere for et samfund som det, nazisterne ville have i Tyskland, skriver hun.

 

Hun anklager Dagens Nyheter og Wolodarski for at ”sælge annonceplads til facister”. Hun mener, at annoncen er betalt af højreekstremistisk bevægelser i Sverige eller Europa. Således forsøger man at drukne de uomtvistelige kendsgerninger, som Arnstberg og Sandelin påpeger i deres annonce, i hysterisk skrigeri.

 

Det er debat på et meget lavt niveau. Hvor den politisk korrekte fanatisme kommer ind, ryger almindelig menneskelig snusfornuft og saglighed ud.

 

Læs også
Efter drab og eksplosioner: Kriminaliteten fra Malmø er ved at brede sig til Danmark, lyder det fra svensk politichef

Veronica Svärd (FI)

 

 

Chefredaktøren bekræfter, at oplysningerne i annoncen er korrekte

Peter Wolodarski siger at annoncen er udtryk for en generøs annoncepolitik, som også omfatter holdninger, der adskiller sig fra avisens holdninger.

 

Men inden annoncen blev offentliggjort blev det undersøgt, om oplysningerne var rigtige. Og det var de. Siger chefredaktøren.

 

Efter grundige diskussioner besluttede vi, at annoncen lå inden for rammerne af det, vi kan acceptere.

 

Punkterne i annoncen er:

1: Sverige har siden årtusindskiftet og frem til oktober 2013 givet opholdstilladelse til 1,1 million indvandrere.

2: Under den syriske borgerkrig har Sverige bevilget 16.400 syrere asyl. Danmark, Norge og Finland har bevilget asyl til henholdsvis 2000, 802 og 310 syrere.

Læs også
Voldelige elever har taget magten i svenske skoler – “lærerne tør knap nok gå forbi dem på trapperne”

3: Indvandringen handler oftest om at få en partner til Sverige fra hjemlandet. En tredjedel af disse bliver helt afhængige af overførselsindkomst.

4: Borgere født i udlandet udgør 15 procent af Sveriges befolkning. De modtager samtidig 60 procent af Sveriges overførselsindkomster.

5: I 1990 havde Sverige 3 ghettoer (mere end halvdelen af voksne indbyggere uden arbejde). I 2006 var tallet 156 ghettoer. Herefter er antallet ikke blevet målt.

6: Af dem, som får bevilget asyl, er 70 procent stadig arbejdsløse efter to år.

7: 64 procent af Sveriges befolkning mener ikke, at medierne fortæller sandheden om de samfundsproblemer, der er forbundet med indvandringen.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…