Nye chocktal: indvandringen er eksploderet

Efter at de nyeste indvandringstal for tredje kvartal i år er blevet offentliggjort, er der næsten regeringsgaranti for, at antallet af asylansøgere i år vil nå Nyrup-højderne.

 

I 2001, der var Nyrup-regeringenes sidste år, nåede antallet af asylansøgere op på hele 12.512. Det skabte enorme problemer og var stærkt medvirkende til at Anders Fogh Rasmussen blev statsminister for en borgerlig regering.

 

Efter blot tre år under VKO blev antallet af asylansøger nedbragt dramatisk. I 2004 kom der således kun 3.235 til Danmark.

 

Men nu går det stærkt den modsatte vej.

 

Ifølge de nyeste tal fra Damarks Statistik steg den samlede indvandring fra såvel vestlige som ikke vestlige lande i tredje kvartal i år til et rekordhøjt tal: 29.389 indvandrere. Det største antal, der er målt siden 1983.

 

Alene i tredje kvartal næsten samme antal asylansøgere som i hele 2004

Af de små 30.000 indvandrere kom de 6.332 fra ikke-vestlige lande, og heraf er omkring halvdelen asylansøgere, og dermed er der alene i tredje kvartal i år kommet omtrent lige så mange asylansøgere til Danmark som i hele 2004.

 

Ligeledes er der tale om et antal, der på blot tre måneder ligger lige under den hidtidige asylindvandring i år, der per 31. september var nået op på 4.817.

 

Det bliver endnu værre i årets sidste kvartal

Erfaringsmæssigt stiger antallet af asylansøgere i årets sidste tre måneder. Det fremgår af en statistik, som Den Korte Avis har udarbejdet.

 

Således modtog Danmark i 2009 i tredje kvartal i alt 950 asylansøgere. Det antal steg i fjerde kvartal til 1.212.

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

Samme tendens gjorde sig gældende i 2010, hvor antallet af asylansøgere i tredje kvartal var på 1.388, og steg i fjerde kvartal til 1.424.

 

Ligeledes optræder samme fænomen i 2011, hvor antallet af asylansøgere i tredje kvartal lå på 870, medens i alt 1.147 søgte om asyl i fjerde kvartal.

 

I 2012 var rygterne om regeringens lempelser i asylpolitikken slået igennem, og det resulterede i, at 1.588 ansøgte om asyl i årets tredje kvartal, og det antal steg til 1.925 asylansøgere i årets fjerde kvartal.

 

Der kan ikke herske megen tvivl om, at denne tendens med stigningen i antal af asylansøgere i årets tre sidste måneder også vil slå igennem i år med det resultat, at det samlede antal asylansøgere i år formentlig vil komme til at ligge omkring de 11.000.

 

I alt søgte 6.184 asyl i 2012 mod blot 3.806 året før, hvor VKO sad ved magten indtil Folketingsvalget torsdag den 15. september 2011. For i år tyder alt således på en tredobling i forhold til 2011.

 

Også rumænere og polakker strømmer ind i landet

Af tallene fra Danmarks Statistik fremgår det desuden, at rumænere og polakker nu i stort tal kommer til Danmark.

Læs også
DA: Kommuner kan spare millioner ved færre indvandrere på offentlig forsørgelse

 

I tredje kvartal drejede det sig således om i alt om 4.205 rumænere og 4.029 polakker, som har fri adgang takket være EU’s regler om arbejdskraftens frie bevægelighed. En stor del af dem kommer for at arbejde, og de varetager da også mange job i Danmark. Men andre er kriminelle og et stigende antal lever som hjemløse især i København.

 

Danmarks Statistik har baseret antallet af indvandrere på registreringer i folkeregistret og hos asylmyndighederne.

 

Der til kommer så den omfattende illegale indvandring fra ikkevestlige lande, samt østeuropæere, der ikke lader sig registrere nogen steder

 

Som nævnt er antallet af asylansøgere omtrentligt og er baseret på en gennemgang af Danmarks Statistiks indvandringstal tilbage fra 2007 og frem til i dag. De viser, at antallet af asylansøgere generelt gennem de sidste syv har udgjort omkring halvdelen af gruppen ikke-vestlige indvandrere.

 

Metoden skyldes, at Danmarks Statistik ikke oplyser antallet af asylansøgere.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…