Så umenneskelig kan politisk korrekthed være

Foto: Channel 4

Leyla Hussein blev omskåret son syvårig i Somalia. I dag bor hun i London og er aktiv i kampen mod omskæring af kvinder.

 

Hun har i den forbindelse mærket de politisk korrekte reaktioner, der betyder, at folk ikke rigtig kan lide at kritisere indvandrernes kultur.

 

Hun besluttede sig for at lave et lille eksperiment for at finde ud af, ”hvor tåbelig den politiske korrekthed er blevet” i forhold til omskæring, som hun udtrykker det til avisen Evening Standard.

 

I en halv time gik hun rundt blandt kunder i butikker i Northampton. Hun bad dem om at skrive under på et bønskrift om, at hendes ”kultur, traditioner og rettigheder” skulle beskyttes ved at tillade omskæring.

 

Folks reaktioner fik hende til at bryde ud i tårer. Eksperimentet blev en demonstration af, hvor umenneskelig politisk korrekthed kan være.

 

Omskæring? OK. Det er jo jeres kultur

På den halve time skrev 19 mennesker under på, at omskæring burde tillades. Kun én afviste at gøre det.

 

Flere af dem, der skrev under, sagde, at de var imod omskæring, men de skrev alligevel under, fordi det var en del af Leyla Husseins kultur.

 

Med andre ord støttede de retten til at lemlæste små piger, fordi de mente, at det var det politisk korrekte at gøre.

 

De overtog forestillingen om det multikulturelle samfund, hvor man accepterer, at indvandrere lever i parallelsamfund efter deres egne værdier og regler. Også selv om disse værdier og regler strider på det kraftigste mod grundlæggende humanistiske principper.

 

Det var denne hang blandt briterne til at sætte politisk korrekthed og multikulturel slaphed over beskyttelsen af det enkelte menneske – her børn – der chokerede Leyla Huessein så meget, at hun brød ud i gråd.

Læs også
DR og TV2 fortier en af de vigtigste afsløringer i lang tid: Integrationen af indvandrere fungerer overhovedet ikke

 

Tolerancen over for brutal vold mod børn

Da hun indsamlede underskrifterne til sit falske bønskrift, spillede hun på pseudo-tolerancen, pænheden og korrektheden ved at sige til folk: ”Det er bare omskæring”. Manges reaktion gik i retning af: ”Ja, det har du ret i.”

 

Som hun siger til Evening Standard: ”Hvordan kan nogen mene, at det er i orden?” Hun beretter om sin egen omskæring som syvårig somalisk pige:

 

”Fire kvinder holdt mig nede og skar min clitoris væk. Jeg mærkede hvert eneste snit. Jeg skreg så meget, at jeg blev bevidstløs.”

 

Nu er hendes budskab:

 

”Omskæring er ikke kultur, men vold. Hold op med at bruge ordet kultur. Det her overgår børn. Vi er mennesker, vi kan ikke bare se på, at man skærer i børn. Så er jeg ligeglad med, hvilken kultur du tilhører.”

 

Læs også
Det skændige mord på Nedim Yasar udstiller, hvor forrykt den politiske korrekthed er

Mange piger rammes i Storbritannien

I Storbritannien findes omskæring især i indvandrerfamilier fra lande som Somalia, Sudan, Senegal og Egypten. Man skønner, at mere end 66.000 kvinder i Storbritannien (UK) er blevet omskåret, og at 24.000 piger i dag er i fare for at blive det.

 

Leyla Hussein og hendes eksperiment med at indsamle underskrifter og afprøve den politiske korrekthed indgår i tv-programmet ”The Cruel Cut”, som sendes af den britiske Channel 4 på onsdag i næste uge.

 

Frygten for at mene noget forkert og stille krav

Hendes eksperiment har sat fingeren på, hvor villige mange europæere er til at svigte deres egne idealer om frihed og menneskelighed af lutter frygt for at blive betragtet som politisk ukorrekte.

 

Her drejer det sig konkret om omskæring. Men frygten for at mene noget forkert og for at stille krav til indvandrere og villigheden til at bøje af og sælge ud af vores egne samfundsværdier genfindes på mange andre områder.

 

I Danmark har vi det for eksempel stadig i frisk erindring, at en hel del mennesker, specielt i de snakkende klasser, var parate til at ofre ytringsfriheden under Muhammed-krisen.

 

Læs også
De politisk korrekte er præget af angst og irrationelle holdninger – derfor siger befolkningerne fra

Leyla Hussein har taget kampen op mod den politiske korrekthed. Hun kan tjene som inspiration for andre.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…