Skuespiller øvede sig på en rolle i sit hjem – pludselig stormede bevæbnede politifolk ind ad døren, mens andre lå parat i haven

Skuespilleren Simon Gordon øvede sig sammen med en kollega på en rolle i musicalen ”Beautiful”, inden han skulle til en prøve. Det foregik i hjemmet.

 

Klokken halv tolv om aftenen, bragede fordøren pludselig op, og politifolk stormede ind bevæbnet med automatgeværer. Der viste sig også at være bevæbnede politifolk i haven. Alt i alt en styrke på mindst 15 mand.

 

De fire skuespillere, der bor i huset, blev naturligvis skræmt fra vid og sans, og de var ét stort spørgsmålstegn i forhold til, hvad der foregik.

 

Politiet kunne fortælle, at de havde modtaget en anmeldelse fra personer i nabolaget, der sagde, at der var et skydevåben i huset, og at de havde hørt en person bede for sit liv. Det hele virkede meget ophidset, sagde anmelderne.

 

Huset havde været underovervågning i 40 minutter, inden betjentene stormede.

 

Overbevisende i rollen

Det lykkedes beboerne at overbevise politiet om, at der ikke var noget skydevåben i huset.

 

Men den var sådan set god nok med manden, der bad for sit liv. Det indgik nemlig i den rolle, som Simon Gordon øvede sig på!

 

Gennem et åbent vindue til huset var nogle af naboerne åbenbart med på en lytter, hvilket skuespillerne ikke havde skænket en tanke.

 

Simon Gordon og de andre kom sig hurtigt over forskrækkelsen. Bagefter var han mest ked af, at han ikke fik taget en selfie sammen med politifolkene.

 

I øvrigt må han vel tage hele balladen som en kompliment. Når naboerne kunne blive så opskræmte, må han have gjort det overbevisende i rollen.

Læs også
 Det er politiets fornemste opgave at beskytte truede personer – ikke at lukke munden på dem

 

(Daily Mail)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…